من خودم ای دی اس ال ندارم
ولی غر هم نمیزنم چون دیال آپ همینه
من خودم ای دی اس ال ندارم
ولی غر هم نمیزنم چون دیال آپ همینه
سلام
این جا توی شهر ما که isp محترم میگه اینترنت وایرلس ، مودم و تجهیزاتش 200 هزار تومن و
اشتراک هم ماهی 35 هزار تومن ،منم یک لبخندی زدم و امدم بیرونبه یکی دیگه از isp ها میگم
چرا adsl نمیارید میگه 300 ملیون تومن خرجشه :(
راستی abanmah_83 جان این مشکل از isp هست منم این مشکل را دارم ، همین الان 2 تا ارور داده
تازه بعضی از مواقع شروع می کنه مثل کنتور شماره انداختن و دیگه هیچی ...
بای
یعنی چی که ربط نداره!پس به کی ربط داره خود به خود باید سرعتش بره بالا آقایون پس چی کارن من دو سه سال قبل با سرعت 50 کانکت میشدم از اون وقت هر روز سرعت داره میاد پایین ما به همون دیال آپ هم راضی هستیم و مثل شما وضمون خوب نیست که سرعت بالا بگیریم.
من هم مشکل دارم
الان دارم با دیلاپ کار میکنم ,با این که از لحاظ منطقه شهری جای بدی نیستیم ولی adsl رو ساپورت نمیکنه
به همه isp زنگ زدم ,یا سرویس نمیدن و یا ظرفیتشون تکمیله
دیگه شورش رو در آوردن
آره
ظاهرن مشکل از آی اس پی هستش
چون الان که کانکت شدم، با اینکه 3 تا اررور داره میده، اما رسیوش بیشتر از سندش هست
آیا همچین چیزی درسته به نظرتون؟!
از نظر منم ای دی اس ال زیاد برام مهم نیست
چون به همین دایلاپ قانعم
اما اگه یه کوچولو قطع و وصلش کمتر شه و سرعتش یه ذره (یه ذره، نه بیشتر!!) بره بالا، خیلی خوب می شه
....
من اینترنت وایرلس دارم. قبلا دایال آپ داشتم. واقعا اشک آدم رو در میاورد. اما سرعت بالا یه بدی داره. اینکه هاردتون خیلی زود پر میشه مخصوصا اگه مثل من تو نخ دانلود باشید.
یه روش خوب برات پیشنهاد میکنم حتما این کارو بکن :
1_سیمهای کامپیوترت رو در بیار
2_کامپیوترت رو ببر بالای پشت بام
3_از بالا پرتش کن پایین خودتو خلاص کن
(شوخی)
آره 5 سال پیش کسی اینترنت نمیدونست چیه من خودم با سرعت کمتر از 45 وصل نمیشدم ولی حالا چی از بچه 3 ساله تا مامان بزرگمون هم داره با اینترنت کار میکنه .سرویس هم همین اندازه هست و تغیر زیادی نکرده.
عزیز من اینجا ایرانه خودمون رو باید با شرایط وفق بدیم نه شرایط رو با خودمون
انگار شما تازه از خارج تشریف آوردید هااااا
سلام
بابا چرا همه عادت کردن تقصیر رو گردن این Isp های بیچاره بندازن .
اگه با تمام ISP ها همینجور وصل می شی هیچ ربطی به ISP نداره . در این صورت مشکل از 2 تا مسئله می تونه باشه (احتمال 90% اولی)
1- سیم تلفن (منظور از سیم تلفن فقط سیم بین مودم تا پریز نیست. این مشکل می تونه به سیم کشی داخلی خونه یا سیمی که از باکس مخابرات تا در خونه میاد یا حتی کابل های زیر زمینی مخابراتی مربوط بشه)
2- اگه از مودم اکسترنال استفاده می کنی حتما درایور مودمت رو آپدیت کن خصوصا D-link و Acorp
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)