تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 41

نام تاپيک: ایرانی یا کلاسیک

در آغاز فعالیت Walkman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

برای من خیلی عجیبه که چرا خیلی ها موسیقی ملی رو محدود می دونن. از همین موسیقی به شکل صد برابر محدودترش به صورتی که در زمان قاجار بود، اساتیدی چون ابولحسن خان صبا، حسین یاحقی، مرتضی محجوبی، پرویزخان یاحقی، حبیب الله بدیعی و .... چنان گنجینه ای ساختند که هنوزم که هنوزه خیلی از کارشناسان موسیقی در عجبند که این همه موسیقی بی نظیر در این دوران طلایی چطور ساخته شد. آثاری که خیلی اوقات با آثار آهنگسازان بزرگی چون لودویک فن بتهوون یا شوبرت یا باخ و ... برابر می کنه.
    این رو بدونید که از موسیقی ایرانی شورانگیز تر و احساسی تر و البته پیچیده تر در دنیا وجود نداره. همین پیچیدگی اون باعث شده که خیلی ها دنبالش نرن. مغز انسان خود به خود از چیز های ساده لذت می بره و واسه همینه که موسیقی های ریتمیک خیلی بیشتر به دل جوونا می شینه، چون فکر کردن نمی خواد . اما موسیقی ایرانی تفکر، اندیشه و درک مفاهیمش رو می خواد.

2. 2 کاربر از Walkman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

12 قطعه ای با ویولن فرغون خودم در مخالف سه گاه

قطعه کوچکی در مخالف سه گاه که خودم ساختمش و تمرینی هم زدم
    می دونم تعریفی نیست فقط خواستم نظر بدین. در ضمن بعضی جاهاش رو فالش زدم ببخشید. البته خوب با یه میکروفون معمولی و این موقع دم ظهر و در شرایط نامتعادل روحی( خیلی خوابم میاد!) بهتر از این برام امکان نداشت. ایشاالله کاملش رو بعداً می ذارم:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. این کاربر از Walkman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sise's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Anywhere but here

پيش فرض

... مغز انسان خود به خود از چیز های ساده لذت می بره و واسه همینه که موسیقی های ریتمیک خیلی بیشتر به دل جوونا می شینه، چون فکر کردن نمی خواد . اما موسیقی ایرانی تفکر، اندیشه و درک مفاهیمش رو می خواد.
    و البته هنگامیکه توانستیم آنرا درک کنیم لذتی بسیار بیشتر از موسیقیهای سطحی خواهیم برد.

آخر فروم باز sise's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Anywhere but here

پيش فرض

قطعه کوچکی در مخالف سه گاه که خودم ساختمش و تمرینی هم زدم
    می دونم تعریفی نیست فقط خواستم نظر بدین. در ضمن بعضی جاهاش رو فالش زدم ببخشید. البته خوب با یه میکروفون معمولی و این موقع دم ظهر و در شرایط نامتعادل روحی( خیلی خوابم میاد!) بهتر از این برام امکان نداشت. ایشاالله کاملش رو بعداً می ذارم:

دوست عزیز قطعه ای که گذاشته اید بیشتر در مایه ابوعطا ست تا مخالف سه گاه یا من اینطور برداشت کردم. البته به نظر من زیبا بود و احساس میکنم که با ساز رابطه خوبی دارید.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوست خوبم،

البته که شباهتش با ابوعطا غیر قابل اغماض هست اما باید عرض کنم که این قطعه مخالف سه گاه هست.
    ان شاالله وقت کنم حتماً کاملش رو می نوازم و براتون می ذارم. کوک ویولن هم کوکی هست که برای مخالف
    سه گاه به کار می ره یعنی ر لا دو لا.

بازم از توجهتون ممنونم دوست عزیزم.

داره خودمونی میشه شیوا's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    غرب تهران

پيش فرض

میدونید چیه؟ تا زمانی که تو مملکت نشون دادن یه ساز از تلویزیون حرام باشه هیچ کس دنبال سازای ایرانی نمیره. تو همین سینمای خودمون بارها سوپر استار ها دیده شدن در حالی که گیتار میزنن ولی تعداد بازیگر هایی که دارن سنتور یا ویولن یا تار یا... میزنن انگشت شماره. میدونین همین نمایش ساز زدن چقدر در جذب جوونا اثر داره؟
    پس بی دلیل نیست که بعضیا اینقدر در زمینه ی سازای ایرانی یا سبک ایرانی کوته فکرانه اندیشه میکنن.

9. این کاربر از شیوا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

شرمنده دوستان اگر فایل رو نمی تونید داونلود کنید این لینک آلترناتیو:

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahriar_sh_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

میدونید چیه؟ تا زمانی که تو مملکت نشون دادن یه ساز از تلویزیون حرام باشه هیچ کس دنبال سازای ایرانی نمیره. تو همین سینمای خودمون بارها سوپر استار ها دیده شدن در حالی که گیتار میزنن ولی تعداد بازیگر هایی که دارن سنتور یا ویولن یا تار یا... میزنن انگشت شماره. میدونین همین نمایش ساز زدن چقدر در جذب جوونا اثر داره؟
    پس بی دلیل نیست که بعضیا اینقدر در زمینه ی سازای ایرانی یا سبک ایرانی کوته فکرانه اندیشه میکنن.
    منم با این نظر شما موافقم. صدا و سیما متاسفانه به خاطر یه سری دلایل مصخره و بدون منطق از نشون دادن ساز ها جلوگیری می کنه. و این امر در دور شدن مردم از صدا و سیما و همچنین ساز ها و موسیقی های ایرانی نقش به سزایی دارد.

داره خودمونی میشه شیوا's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    غرب تهران

پيش فرض

منم با این نظر شما موافقم. صدا و سیما متاسفانه به خاطر یه سری دلایل مصخره و بدون منطق از نشون دادن ساز ها جلوگیری می کنه. و این امر در دور شدن مردم از صدا و سیما و همچنین ساز ها و موسیقی های ایرانی نقش به سزایی دارد.
    همینه. ببینید در وهله ی اول ظاهر هر چیز آدم رو جذب میکنه. مثلا چرا جوونا کمتر میرن سراغ کمانچه؟ چون ظاهر دلپسندی نداره.بعد از ظاهر شناخت طرف باعث میشه سازی رو دنبال کنه. که این تو مملکت ما در حد صفره.
    قضیه از ریشه مشکل داره.

آخر فروم باز thecrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

کلا موسیقی در دنیا داره به سمت سازهای محلی کشورهایی مثل ایران حرکت می کنه ما ایرانی ها کلا برای چیز هایی که داریم ارزش قائل نمی شیم
    یه سر به انجمن :
    دانلود آهنگ های آرام و غمگین بزنید
    متوجه می شید من چی میگم
    آهنگ های بسیار زیبایی از غربی ها در اونجا هست که مثلا یکی از آن ها با ساز محلی ارمنی ها به نام duduk ساخته شده و واقعا کار زیبایی هم از آب در اومده توضیحات بیشتر اونجا هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •