ایول اینو خوب اومدی . اینروزا همه میگن کیفیت صدا !!!!!!!!!!!!!! خیلی تابلو که کیفیت صدا رو ادم ملاک قرار بده خوب بره یه ام پی تری پلیر پخره 60 تومن که با کیفیت تر هم هست
ایول اینو خوب اومدی . اینروزا همه میگن کیفیت صدا !!!!!!!!!!!!!! خیلی تابلو که کیفیت صدا رو ادم ملاک قرار بده خوب بره یه ام پی تری پلیر پخره 60 تومن که با کیفیت تر هم هست
این متن هم در مورد D900 هست..تا تونسته بد نوشته و سامسونگ رو کوبیده..![]()
عجب آدمهایآورین این gsmای ها
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک رو دیدم , عینا مطالب سایت mobilereview رو ترجمه کرده .
البته در مورد محتویات داخل جعبه فقط باید به لیست قطعاتی که توی راهنمای گوشی نوشته اکتفا کرد .
این راهنما رو از روی سایت رسمی سامسونگ میشه دانلود کرد .
عجب حكايتي شده ..يكي نيست به اينا بگه چرا چشم ندارين ببينيد كه سامسونگ از اون كارخونه اي گوشي شما رو زده و داريد به صداش مي نازيد يه پله با لاتره![]()
شما از این سایت دیدن میکنید
این سایت پر از چرت و پرته اینم یکیش دیگه
من زياد كاري به سامسونگ ندارم و از گوشي هاش هم خوشم مياد
ولي ديگه اين سايت خيلي كار مسخره اي كرده
نه تنها سامسونگ بلكه خيلي از برند هاي معروف ديگه رو نذاشته
در ضمن صدا چه ربطي به امكانات ديگه داره كه ميگين مردم فقط به صدا اكتفا ميكنند؟؟؟؟
به نظر من نمایندگی پارس قائم حساسیت خودش رو نسبت به گوشی موبایل کمتر کرد و روی وسایل دیگه از سامسونگ زوم کرد که باعث عقب افتادن از رقیب های خودش تو بازار کشور ماشد
ربطش اينه كه مردم بين دبليو 700 كه 185000 تومانه و دي 900پارس قائم كه 380000 تومانه ميرن اون گوشي رو ميخرن كه هم ارزون تره هم صداش بلندتره
ببینید، همه نمیان بر اساس صدا گوشی بخرن. تنها این سایت رو نبینید. اینجا پر از بچه مدرسه ایه (اکثراً. نه همه). بچه هایی که سر کلاس به خاطر صدای گوشیشون می خوان به هم پز بدن. بخاطر همین بیشترین گوشی ای که در این انجمن می بینید، سونی اریکسونه.
در صورتی که می دونیم گوشی رو نباید به خاطر صدا خرید. گوشی باید گوشی باشه. برای صدای بلند، یه ضبط صوت با آمپلی فایر قوی و ... لازمه.
به قول پدرم: متاسفانه گوشی ها، اون وجهه گوشی بودن رو از دست دادن و شدن اسباب بازی دست بچه ها.
اينو خوب اومدي
بچه مدرسه اي......
ولي اين دليل نميشه كه سامسونگ صداي بدي داره
بعدشم مگه سوني اريكسون صداي خوبي داره؟؟؟!!
مثال همين w810 واكمن معروف كه ميبينيم بدترين صدا رو داره
واقعا كه شرم داره
يعني واقعا تو خماريش مونده بودم كه چرا كلوپ سوني اريكسون اينقدر شلوغه
اتفاقا من هم تو خيابون دست بچه مچه ها سوني اريكسون ميبينم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)