باورم نمیشه ؟
رو A1000 هم میشه این کارو کرد؟ سیستم عاملش uiq 2 مثل p910
ram,rom=32 MB
باورم نمیشه ؟
رو A1000 هم میشه این کارو کرد؟ سیستم عاملش uiq 2 مثل p910
ram,rom=32 MB
سلام
شما اطلاع ندارين دوست شما كجا اين كارو كرد ؟
من ثابت میکنم که سرکاریه ...
دلیلم اینه که ویندوز موبایل برای Cpu های اینتل طراحی شده ...
اگر هم بشه شک دارم به این راحتیا باشه ...
ویندوز موبایل 5 رویه پاکتهای سری 2003 به زور نصب میشه با هزار تا باگ بعد چطور توقع دارید رویه گوشیهای دیگه کار کنه...؟
سلام سیلوسترن جون
مثل این که یا پشتت گرمه یا کارت درسته
آخه من یه تاپیک همین جوری زدم جناب آقای کلنگ جون که همیشه نسبت به ما توجه خاصی دارن این کارو شدیدا نفی کردن و گفتن نمی شه و همون لحظه تاپیکو بستن.
البته من خودم یکی از دوستام از این کارا می کنه میرم دنبالش نتیجه کار رو بهت می گم .
Sasan Info جان میشه بیشتر توضیح بدی چه حوری اینکارو کردی ؟؟؟
امکان نداره...
منظورت theme ویندوزه دیگه ؟
رو گوشی های symbian v9.1 میشه یه فایل فلش ریخت که وقتی اجرا میکنی. دقیقا شبیه صفحه دسکتاپ ویندوز xp و خیلی جالبه. اما اونم فقط یه ظاهره...
عزیزم اون cpu و ... که رو p990 هست با اونی که روی ppc ها هست از نظر ساختاری با هم فرق میکنن. شما هیچ وقت نمیتونی این کارو بکنی... مطمئن باش. اونجوری بخوای حساب کنی یه ماشین حساب معمولی هم cpu داره پس بیایم روش ویندوز نصب کنیم ؟
این ماجرا یک جوکه تمام CPU های که قابلیت نصب Win دارن X86 هسنند که برای مبایل فقط توسط Texas Instrumen،Intel , via تولید میشن. جالبه بدونید بزرگترین ضعف p990 پردازندش هستش که اصلآ معلوم نیست چه برندی تولیدش کرده با اینکه لوگوی ARM داره ولی ویژه گی های ARM نداره و فقط از لیسانسش استفاده کرده.
ماجرای بالا فقط یکSKIN ساده هستش که بروی DRM گوشی نصب میشه ولی از Base همچین چیزی وجود نداره به قول M_ETALLIC_A کوچکترین دستگاه دیجیتالی CPU داره ولی ویندوز هم برای اجرا استاندارد های سخت افزاری داره وگرنه 3310 هم CPU داره.
دوست خوب S200 از پردازنده Texas Instruments OMAP850 200 MHz processor که مخصوص اجرای استاندارد های ویندوز هستش ولی P990I از 220ish MHz ARM9 استفاده کرده که بسایر ضعیف تره.
Last edited by Apachi; 21-07-2007 at 01:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)