منظور من مدل w810 بود نه k750 عزیزم . منبع هم موبایلستان که دقیقآ یادم نیست کجاست . خودت سرچ کن .![]()
منظور من مدل w810 بود نه k750 عزیزم . منبع هم موبایلستان که دقیقآ یادم نیست کجاست . خودت سرچ کن .![]()
گوشی من هم W810 ریجستر دستی هستش تا حالا بیش از 10 بار هکش کردم شده بعضی درایور ها روش جواب نده یا زمان زیادی طول بکشه ولی مشکلی برای گوشی من پیش نیومده و با گفته های tohidshamspour+Dr.afzali+mehdi mosavi کاملا موافقم
خب از اول ميگفتي.بازم ممنون![]()
سلام
من منظورم هک با xs++ نیست من منظورم کار با فار منیجر و فلش کردن گوشی با کامپیوتر هست
آخرش من نفهمیدم ++xs با phone xs چه فرقی دارن لطفا توضیح دهید ؟
آخرین و بهترین نسخه نرم افزار ++xs یا phone xs برای تغییر درایو چی هست که کمتر هنگ کنه چون هر وقت من می خوام گوشیم را هک کنم بعد از بیست تا سی دقیقه موبایلم روشن می شه چیکار کنم من جدیدترین usb را نصب کردم ولی بازم همین جور می شه چیکار کنم ؟
خب اگه یک دفعه وسط کار که داره گوشی هک می شه برق ها رفت چی کار کنیم
با تشکر
Last edited by sabasistem_co; 18-06-2007 at 23:57.
دوستان ناراحت نمیشید من بپرسم اصلا لیلی زن بود یا مرد ؟
جریان این هک و . . . چیه ؟ این همون فلش کردنه یا چیز دیگه ایه ؟
آقا لیلی مرد بود اطمینان داشته باش![]()
![]()
![]()
سلام
من منظورم هک با xs++ نیست من منظورم کار با فار منیجر و فلش کردن گوشی با کامپیوتر هست
آخرش من نفهمیدم ++xs با phone xs چه فرقی دارن لطفا توضیح دهید ؟
آخرین و بهترین نسخه نرم افزار ++xs یا phone xs برای تغییر درایو چی هست که کمتر هنگ کنه چون هر وقت من می خوام گوشیم را هک کنم بعد از بیست تا سی دقیقه موبایلم روشن می شه چیکار کنم من جدیدترین usb را نصب کردم ولی بازم همین جور می شه چیکار کنم ؟
خب اگه یک دفعه وسط کار که داره گوشی هک می شه برق ها رفت چی کار کنیم
با تشکر
من اينقدر گوشي هك و فلش و... كردم تا حالا هيچ مشكلي نداشت
اگه مشكلي دارين بگين
نمیدونم ربطی داره یا نه !آخرین و بهترین نسخه نرم افزار ++xs یا phone xs برای تغییر درایو چی هست که کمتر هنگ کنه چون هر وقت من می خوام گوشیم را هک کنم بعد از بیست تا سی دقیقه موبایلم روشن می شه چیکار کنم من جدیدترین usb را نصب کردم ولی بازم همین جور می شه چیکار کنم ؟
ولی منم یه چند بار وسط کار هنگ می کرد و یا اینکه گوشیم روشن میشد !
رفتم سراغ phone xs ( جدیدترین نسخه ) و اول ویندوز رو ری استارت کردم و بعد همه برنامه ها رو از تو سیس ترای بستم ( حتی انتی ویروس رو ) و دیگه هیچی در حال اجرا نبود و وقتی که کار رو شروع کردم دیگه دست به هیچی نزدم ( حتی مای کامپیوتر رو هم باز نکردم ) و از اون به بعد نه هنگ میکرد و نه روشن میشد !
کارایی رو که گفتم بکن 99% نتیجه میگیری .
گوشي w800 اينجانب هم كه سريال اصليه بارها و بارها به وسيله فار هك شده . . .فقط يه بار موقع عوض كردن
منو خاموش شد و ديگه روشن نشد . . . با همون فار فلش كردم . . .درست شد . . .
البته اينم بگم كه اشكال از كار خودم بود . . .يعني اگر كار رو درست و اصولي انجام بدين مشكلي پيش نخواهد آمد . . .
Last edited by hemo; 19-06-2007 at 07:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)