دوست عزيز اين كه شما گفتي چجور راه حلي هست؟ بار اوله من اين مطلب رو مي بينم كه بخاطر اين مشكل به كسي چنين راه حلي پيشنهاد بشه!!!!!!!!!!!!! چون معمولا ويروس ها رو حتي در استارت آپ ويندوز هم نميشه ديد
دوست عزيز اين كه شما گفتي چجور راه حلي هست؟ بار اوله من اين مطلب رو مي بينم كه بخاطر اين مشكل به كسي چنين راه حلي پيشنهاد بشه!!!!!!!!!!!!! چون معمولا ويروس ها رو حتي در استارت آپ ويندوز هم نميشه ديد
سلام مجدد
دوست عزيز اين كار را كردم
وقتي كامپيوتر امد بالا يه پيغامي ضاحر شد و وقتي ok كردن دو باره قسمت startup نشون داده شد . بعد همه را دو باره تيك زدم و وقتي ok كردم دو باره restart شد .
حالا اين كارايي كه كردم درسته؟
خير دوست عزيز
شما هر وقت تنظيمات استارت آپ را تغيير دهيد اين پنجره مي آيد
شما فقط با يك ويروس كش بروزرساني شده وقوي مي تواني ويروس را از بيين ببري!
ممنون ocz عزيز
شما مي تو نيد به من بگيد از چه سايتسي مي توانم ويروس كشم را به روز كنم
انتي ويروس من mcafee است
آقا احتمال اینکه یه ویروس دست نویس باشه هست
پس قید آنتی ویروس رو بزن
همون کاری رو که گفتم بکن
در ضمن امکان نداره جیزی اجرا بشه و اونجا نشون داده نشه من برنامه نویسی بلدم امکان نداره البته Startup ویندوز نه Startup در Msconfig
مرسي mohsen6558 عزيز
ببخشيد فقط كاري كه كردم درسته يعني بايد دو باره گزينه ها را تيك مي زدم و دو باره restartمي شد؟
نه دیگه چرا تیک ؟
همه رو بدون تیک بذار بعد ok کن بعد Restart برو بزن تمومه
اگه تونستی یه عکس ازش بگیر بده بیاد
محسن جان شما اگه از برنامه هاي پيشرفته تر مثل Advanced startup manager هايي كه در system mechanic يا Advanced system optimizer وجود داره استفاده كني متوجه ميشي كه استارت آپ ويندوز در نمايش همه ي فايلها و برنامه هاي موجود در استارت آپ قدري ضعيف عمل ميكنه
ضمنا بنده هم زماني دستي در برنامه نويسي داشتم اما الان موضوع صحبت ما چيز ديگه اي هست !
mohsen6558 عزيز و ocz جان
ممنون به خاطر وقتي كه گذاشتين.
فعلا كه حال سي دي را مم خوبه . انشا الله دو باره حالش بد نشه
mohsen6558 خيلي دو ست دارم در مورد startup تو ضيحاتت را بشنوم ولي فعلا prtscr نم فعال نيست.
اگه شد بعدا مي زارم . و منت بر سر بنده مي گذاريد اگه تو ضيح بديد.
بازم خيلي منون از همه دوستاني كه وقت شون را گذاشتن و جواب من ناوارد را دادند.
خوشحالم مشکلت حل شد
توضیح کامل بعدا فردا سر بزن می گم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)