آیا شما یک هاست خریده اید؟ یا از هاستهای مجانی استفاده میکنید؟
اگر هاست خریده اید و چن دتا لینک رو امتحان کرده اید، بازهم ارور میده، یکبار دیگه برنامه رو نصب کنید.
من که مشکلی ندارم.
![]()
آیا شما یک هاست خریده اید؟ یا از هاستهای مجانی استفاده میکنید؟
اگر هاست خریده اید و چن دتا لینک رو امتحان کرده اید، بازهم ارور میده، یکبار دیگه برنامه رو نصب کنید.
من که مشکلی ندارم.
![]()
من هاست خریدم
اما بازم مشکل دارم
به نظر شما مشکل از کجا می تونه باشه؟
لطفا فایل خودتون رو اینجا آپلود کنیم شاید فایلی که من دانلود کردم ایراد داره
ممنون
من از همون فایلی استفاده میکنم که توی صفحه اول همین تاپیک هست.
![]()
دوست عزیز من همون فایل رو تو یه سرور دیگه امتحان کردم و کار کرد به نظر می رسه سرور من مشکل داره
ممنون
موفق باشید
مشكل دانلود حل شد
ابتدابريد به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يه اكانت ريگان بسازيد
Create a paypal premier account (this is for free
هر جا از شما credit cardخواست كنسل كنيد
بعد بريد به سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عضو بشيد
در قسمتي كه ايميل سوم مي خواد بايد هموني رو داد كه بهpaypalداديد رو بديد
بعد از عضويت درقسمت adsروزانه سايت هايي رو مي ده كه با كليك روي اونها و مكث 30 ثانيه اي
done مي ده هر بار تكرار مقدار$0.01رو به شما مي ده كه وقتي مقدارش به 10.0 رسيد مي تونيد به
accountتوي paypalمنتقل كنيد و از اونجا اكانت رپيد بخريد با كمي صبر اين كار شدني است
موفق باشيد
ok
داداش نمیشه اصلا خودتوون واسه من یه اکانت بسازید
اين برنامه رو همه هاست ها كار نمي كنه خيلي از هاست ها اين امكان رو غير فعال كردن مثل سايت خود من هاست ايران اين امكان رو غير فعال كرده به عنوان نمونه ! دليلشون هم كاملا منطقيه شما وقتي اين برنامه رو نصب مي كنيد از باند و فضاي هاست خودتون چيزي كم نمي شه ! وقتي چيزي رو هاست كپي مي كنيد و در واقع انگار داريد مجاني استفاده مي كنيد از باند و فضا!!!!
موفق و پيروز باشيد
جاويد
بابا منم هر کاری کردم نتونستم...
برای من این پیغام رو میده..من از enovin هاست گرفتم![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)