خیلی خیلی قدیمه و دیگه الان کار نمی کنه (تو ویندوز ایکس پی) وقتی 13 سالم بود اونو تست کردم یه چند وقت پیش شرک 3 رو دانلود کردم با حجم 300مگ بصورت کامل پسوندش Rmvb بزودی برنامه سازندشو آپ می کنم
الان چند سال داري شما مگه؟!!!
دوست عزيز يكي دو نكته اي ميگم ناراحت نشي اما اطلاعات شما بعضا نادرست يا قديمي هست
برنامه ي MPEG4 Direct Maker بسيار قدرتمند و بي عيب و نقص هست كه در ويندوز Xp اجرا مي شود و آخرين نسخه ي آنرا اي اينجا مي تواني دريافت كني:
نسخه ي MPEG4 Direct Maker 5.5.4 (5/01/2007) به حجم 3.9 MB !!
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من گفتم این یه قسمت از این تکنولوژی هستش و الا
این تکنولوژی خیلی خیلی پیچیده هست چون فقط این کمپانی تونسته اونو ارایه بده
در مورد کیفیت هم حتما تغییر می کنه اما توی تلوزیون یا مانیتور واضح نیست برای مثال
هیچ می دونین فرق MP3 با Wav چیه ؟ توی Mp3 می آد اون اصواتی که خارج از محدوده ی شنوایی انسان های عادی هست رو حذف می کنه و شما هیچ فرقی بین این دو هنگام گوش دادن احساس نمی کنی اما با یه کم ابزارهای پیشرفته و بررسی پیشرفته حتما متوجه این تفاوت خواهی شد
معمول هم بر اينه كه بخش تحقيقات يك شركت به استانداردهاي جديد مالتي مديا دسترسي پيدا كنه و بعدا الگوريتم كار رو به شركتهاي نرم افزاري ديگه بفروشه اين هم از اون موارد هست ديگه
راجع به قسمت دوم پررنگ شده ي پست شما هم ده ها تاپيك قديمي توي اين انجمن هست كه مفصلا راجع بهش بحث شده كه تفاوت MP3 با ساير فرمتهاي صوتي چيه و ديگه الان اينو كه شما نوشتي تقريبا همه مي دانند