پرهام جون بذار یه کم حال کنیم .
واقعآ این 2 تا w ها همه گوشی ها رو شوت کردن دیگه چی می خوایین یه رم 8 گیگ که من همیشه تو تاپیک w950 این موضوع رو میگفتم خوشحالم که سونی اریکسون به حرفم گوش کرد و رومو زمین نزد![]()
و یه دوربین 3.2 که واقعآ می تونم این حرفو بزنم که وجود دوربین تو 950 هم احساس میشد و خوشحالم که تو این گوشی این موضوع حل شد
k850 هم برای طرفدارای دوربین که فکر میکنم کم کم تا 2 سال دیگه راحت این گوشی جواب میده دوربین 5 اونم سایبر شات کم حرفی نیست رو گوشی باشه واقعآ سونی مایه گذاشت برای این گوشی و یه جورایی از خود گذشتگی کرد
آره بچه ها بهراد راست میگه کسایی که باید بفهمن می فهمن کل کل زیاد نکنیم خیلی بهتره ما که داریم حال میکنیم.
فردا تو این سایت غوغایی راه میوفته نه؟همه از خواب بیدار میشن فکر میکنن دارن خواب می بینن.![]()
Last edited by sarmast65_ata; 15-06-2007 at 00:06.
پست r@r#m@n جان 100% درسته
دوستان حیفه چنین تایپیکهایی قفل بشه![]()
اسمم بهراد هستپرهام جون بذار یه کم حال کنیم .
حال کن (مثل من تو خونه پشت دستگاه بزن تو سرت![]()
نه اینجا که باعث قفل شدن تاپیک بشه)
کاملترین گوشی همینهواقعآ این 2 تا w ها همه گوشی ها رو شوت کردن دیگه چی می خوایین یه رم 8 گیگ که من همیشه تو تاپیک w950 این موضوع رو میگفتم خوشحالم که سونی اریکسون به حرفم گوش کرد و رومو زمین نزد
و یه دوربین 3.2 که واقعآ می تونم این حرفو بزنم که وجود دوربین تو 950 هم احساس میشد و خوشحالم که تو این گوشی این موضوع حل شد
k850 هم برای طرفدارای دوربین که فکر میکن کم کم تا 2 سال دیگه راحت این گوشی جواب میده دوربین 5 اونم سایبر شات کم حرفی نیست رو گوشی باشه واقعآ سونی مایه گذاشت برای این گوشی و یه جورایی از خود گذشتگی کرد![]()
ممنون علی جان برای کنترل نظم تاپیکپست r@r#m@n جان 100% درسته
دوستان حیفه چنین تایپیکهایی قفل بشه![]()
حالا همگی با من بیاییم برقصیم و شادی کنیم
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
هر دو بی نظیر هستن.ایول به سونی اریکسون.
دقیقا ! خیلیا منتظر ورود دوربین 3 مگ به سری w بودن !
ولی کسی فکر نمیکرد اولین واکمن 3 مگی سیستم عامل سیمبین + حافظه 8 گیگ + صفحه تاچ اسکرین داشته باشه !
بدون اغراق یکی از کاملترین گوشی های حال حاضره ! ظاهرشم عالیه !
جیگر بهش وایرلس لن رو هم اضافه کندقیقا ! خیلیا منتظر ورود دوربین 3 مگ به سری w بودن !
ولی کسی فکر نمیکرد اولین واکمن 3 مگی سیستم عامل سیمبین + حافظه 8 گیگ + صفحه تاچ اسکرین داشته باشه !
بدون اغراق یکی از کاملترین گوشی های حال حاضره ! ظاهرشم عالیه !
راستی یه چیز جالب
توی جی اس ام آرنا هیچ خبری نیست و فقط ک850 معرفی شده
میگم نکنه سایت سونی الکی خواسته یه حالی بده![]()
![]()
احتمالا شوکه شدن.توی جی اس ام آرنا هیچ خبری نیست
احتمالش خیلی زیاده
راستی خیلی جالب بود
خفن ضد حالی زد سونی بعد یییهو ترکوند
توی این لینک که قرار بود شمارش معکوس 0 بشه و گوشی معرفی بشه . یه دفعه ساعت های جدید سونی تبلیغ شدن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد ییهو بعد از چند دقیقه ناامیدی یه دفعه تو جی اس ام آرنا ک850 و بعد توی سایت سونی دبلیو 960 و 910 معرفی شدن![]()
من که خشکیدم![]()
Last edited by R@R#M@N; 15-06-2007 at 00:22.
همین کارای سونی است که من را کشته مرده خودش کرده![]()
بهراد جان من هم تو رقص و جشن خودت شریک بدون![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)