به سایت زیر مراجعه کن و تا جد و آباد IP رو می تونی بفهمی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به سایت زیر مراجعه کن و تا جد و آباد IP رو می تونی بفهمی.
سلام منم این مبحث برام مهمه
secure
شما با اطمینان صحبت می کنید ؟
میشه بگین منبعی که دارین چیه تو این تعاریفتون؟
با تشکر از تو گل داست داشتنی من
منبع خاصی ندارم فقط طی دوره هایی که دیدم و آموزش هایی که دادن این مطلب رو میدونم در حال حاضر کورس 5
(Active Directory) از دوره ی MCSE و درحال آماده شدن برای امتحان CCNA هستم واین مطلب رو از اساتیدم یاد گرفتم.
در ضمن در مورد صحبت هام اطمینان دارم .99.9 درصد.اگه از مدیران بخش یا کسانی که اطلاعی در این مورد دارند و فکر میکنن مشکلی تو گفته هام هست لطفا راهنمایی کنن.
شما حتی اگه به منابع معتبر مثلا Technet بندازید میبینید که همیشه از اصطلاح Public -Private استفاده شده.
EX:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by secure; 16-06-2007 at 13:04.
اینم یه منبع معتیر :
در ضمن اینم اضافه کنم که گاها از اصطلاح Dynamic و Static برای IP ها استفاده میشه که منظور همان آدرس های Public و Private هست
Last edited by secure; 16-06-2007 at 14:42.
با سلام
میدونم این تاپیک مال خیلی وقت پیشه ولی خوب من یه سوال در رابطه با همین موضوع داشتم نخواستم یه تاپیک جدا بزن
من هر موقع دستورipconfig رو میزنم ای پی نشون میده که اولش 192 این همون ای پی دینامیک چون هر دفعه که به اینترنت وصل میشم فرق میکنه حالا چه طور میشه اون ای پی static رو بدست اورد میدونم که سایت هایی هستند که نشون بدند ولی منظورم خودم توی کامپیوتر با چه دستوری میتونم به دسشت بیارم??
با تشکر
وقتی میفرمائین آی پی شما داینامیک هست چطور می خواید آدرس IP استاتیک خودتون رو بدست بیارید؟! IP ست شده روی کارت شبکه شما یا استاتیک میشه و یا داینامیک. در مورد IP هایی که ISP ها برای سرویس های DSL یا Dila-up در اختیارتون قرار میدن چون این آدرس ها داینامیک هستن دائما در حال تغییرن.
IP استاتیک رو در تنظیمات TCP/IP کارت شبکه میتونید وارد کنید یعنی روی کارت شبکه خودتون راست کلیک کنید و properties رو بزنید بعد از قسمت وسط گزینه (Internet Protocol (TCP/IP رو انتخاب و باز properties رو بزنید بعد بجای انتخاب obtain an IP address automaically که نشون دهنده IP داینامیک شماست گزینه پایین یعنی use the following IP address رو انتخاب و IP استاتیک و sunbnet mask مورد نظر رو وارد میکنید. اما در این صورت احتمالا اینترنت شما کار نخواهد کرد! چون ارتباط شما با DHCP Server آی اس پی قطع میشه. برای استفاده از یک IP آدرس استاتیک باید از ISP خودتون یه IP ثابت (استاتیک) خریداری کنید.
ببینید من چند وقت پیش رفتم توی یه سایتی که نوشته بود your ip و ای پی من رو با شهرمون نشون میداد هر دفعه ی دیگ هم که رفتم باز همن رو نشون میداد منظور من اینه که اون سایت چه طوری تونسته اون ای پی رو نشون بده ؟ که به وسیله اون بتونه شهرمون رو هم نشون بده؟ چ هطور من میتونم اون ای پی (static)که اون سایت نشون میده رو خودم به دستش بیارم با یه روشی چیزی باید بشه اون ای پی رو بدست اورد؟
ممنون میشم اگه جواب منو بدید من این سوال رو تو چند تا سایت دیگه پرسیدم ولی کسی جواب نداد.![]()
اون ip که ثابته و توسط این سایت ها نشون داده میشه ip آدرس مربوط به اینترفیس public سرویس دهنده nat روی دستگاه روتر در ispه نه ip آدرس کامپیوتر شما. بنابراین برای همه یوزرهایی که از این isp سرویس میگیرن این ip ثابت نشون داده میشه.
Last edited by paranoid_android; 09-12-2008 at 00:21.
Broadcast IP Address:255.255.255.255
چه کسی و توی کدوم مقاله علمی گفته که 4 تا اوکتد 255 میشه رنج broadcast?
اول مشخص کن classfull یا classless بعدش بهت بگیم که باید چند تا اوکتد 255 بخوره یا اصلا شاید با 192 یا 128 هم که آخرش باشه broadcast بشه!!!
ولی 4 تا 255 واسه کلاس E هستش به طور کلی و مصارف تحقیقاتی و اصلا ربطی به broadcast نداره
البته برای همین کار توی مصارف تحقیقی به کار میره!
دوست عزیزی که از اساتید ایراد میگیری به نوشته خودت بیشتر از این دقت کن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)