تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 22

نام تاپيک: valid ip چیست و از کجت میشه فهمید واسه ما چیه؟

داره خودمونی میشه marco250's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام
    سلام خیلی خیلی ممنون از زحمتی که کشیدید.
    اما واسه من مهمنیست که بدونم آی پی دستگاهم ولید یا اینولیده من بیشتر میخوام بدونم که چطوری بفهمم آدرس آی پی من اگر ولید هست چیه چون بهش نیاز دارم.
    برای این کار آیا باید به شرکت سرویس دهنده اینترنت مراجعه کنم؟ و اینکه چرا به من آدرس دی ان اس داده شده؟
    بازهم ممنون.
    به سایت زیر مراجعه کن و تا جد و آباد IP رو می تونی بفهمی.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام منم این مبحث برام مهمه
    secure
    شما با اطمینان صحبت می کنید ؟
    میشه بگین منبعی که دارین چیه تو این تعاریفتون؟
    با تشکر از تو گل داست داشتنی من

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

منبع خاصی ندارم فقط طی دوره هایی که دیدم و آموزش هایی که دادن این مطلب رو میدونم در حال حاضر کورس 5
    (Active Directory) از دوره ی MCSE و درحال آماده شدن برای امتحان CCNA هستم واین مطلب رو از اساتیدم یاد گرفتم.
    در ضمن در مورد صحبت هام اطمینان دارم .99.9 درصد.اگه از مدیران بخش یا کسانی که اطلاعی در این مورد دارند و فکر میکنن مشکلی تو گفته هام هست لطفا راهنمایی کنن.
    شما حتی اگه به منابع معتبر مثلا Technet بندازید میبینید که همیشه از اصطلاح Public -Private استفاده شده.
    EX:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by secure; 16-06-2007 at 13:04.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اینم یه منبع معتیر :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن اینم اضافه کنم که گاها از اصطلاح Dynamic و Static برای IP ها استفاده میشه که منظور همان آدرس های Public و Private هست
    Last edited by secure; 16-06-2007 at 14:42.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ninjavb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام
    میدونم این تاپیک مال خیلی وقت پیشه ولی خوب من یه سوال در رابطه با همین موضوع داشتم نخواستم یه تاپیک جدا بزن
    من هر موقع دستورipconfig رو میزنم ای پی نشون میده که اولش 192 این همون ای پی دینامیک چون هر دفعه که به اینترنت وصل میشم فرق میکنه حالا چه طور میشه اون ای پی static رو بدست اورد میدونم که سایت هایی هستند که نشون بدند ولی منظورم خودم توی کامپیوتر با چه دستوری میتونم به دسشت بیارم??
    با تشکر

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

با سلام
    میدونم این تاپیک مال خیلی وقت پیشه ولی خوب من یه سوال در رابطه با همین موضوع داشتم نخواستم یه تاپیک جدا بزن
    من هر موقع دستورipconfig رو میزنم ای پی نشون میده که اولش 192 این همون ای پی دینامیک چون هر دفعه که به اینترنت وصل میشم فرق میکنه حالا چه طور میشه اون ای پی static رو بدست اورد میدونم که سایت هایی هستند که نشون بدند ولی منظورم خودم توی کامپیوتر با چه دستوری میتونم به دسشت بیارم??
    با تشکر
    وقتی میفرمائین آی پی شما داینامیک هست چطور می خواید آدرس IP استاتیک خودتون رو بدست بیارید؟! IP ست شده روی کارت شبکه شما یا استاتیک میشه و یا داینامیک. در مورد IP هایی که ISP ها برای سرویس های DSL یا Dila-up در اختیارتون قرار میدن چون این آدرس ها داینامیک هستن دائما در حال تغییرن.
    IP استاتیک رو در تنظیمات TCP/IP کارت شبکه میتونید وارد کنید یعنی روی کارت شبکه خودتون راست کلیک کنید و properties رو بزنید بعد از قسمت وسط گزینه (Internet Protocol (TCP/IP رو انتخاب و باز properties رو بزنید بعد بجای انتخاب obtain an IP address automaically که نشون دهنده IP داینامیک شماست گزینه پایین یعنی use the following IP address رو انتخاب و IP استاتیک و sunbnet mask مورد نظر رو وارد میکنید. اما در این صورت احتمالا اینترنت شما کار نخواهد کرد! چون ارتباط شما با DHCP Server آی اس پی قطع میشه. برای استفاده از یک IP آدرس استاتیک باید از ISP خودتون یه IP ثابت (استاتیک) خریداری کنید.

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ببینید من چند وقت پیش رفتم توی یه سایتی که نوشته بود your ip و ای پی من رو با شهرمون نشون میداد هر دفعه ی دیگ هم که رفتم باز همن رو نشون میداد منظور من اینه که اون سایت چه طوری تونسته اون ای پی رو نشون بده ؟ که به وسیله اون بتونه شهرمون رو هم نشون بده؟ چ هطور من میتونم اون ای پی (static)که اون سایت نشون میده رو خودم به دستش بیارم با یه روشی چیزی باید بشه اون ای پی رو بدست اورد؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ببینید من چند وقت پیش رفتم توی یه سایتی که نوشته بود your ip و ای پی من رو با شهرمون نشون میداد هر دفعه ی دیگ هم که رفتم باز همن رو نشون میداد منظور من اینه که اون سایت چه طوری تونسته اون ای پی رو نشون بده ؟ که به وسیله اون بتونه شهرمون رو هم نشون بده؟ چ هطور من میتونم اون ای پی (static)که اون سایت نشون میده رو خودم به دستش بیارم با یه روشی چیزی باید بشه اون ای پی رو بدست اورد؟
    ممنون میشم اگه جواب منو بدید من این سوال رو تو چند تا سایت دیگه پرسیدم ولی کسی جواب نداد.

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

اون ip که ثابته و توسط این سایت ها نشون داده میشه ip آدرس مربوط به اینترفیس public سرویس دهنده nat روی دستگاه روتر در ispه نه ip آدرس کامپیوتر شما. بنابراین برای همه یوزرهایی که از این isp سرویس میگیرن این ip ثابت نشون داده میشه.
    Last edited by paranoid_android; 09-12-2008 at 00:21.

10. 2 کاربر از paranoid_android بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

IP Address ها دو گروه بندی متفاوت دارند:(جدا از ای پی های دارای کلاس و ای پی های بی کلاس و کلا کلاس بندی IP Adresses )

1-از نظر Public یا Private بودن

2-از نظر Validیا Invalid بودن.

Public IP Address : ای پی آدرس هایی هستند که در دنیای اینترنت واقعی به صورت مستقیم قابل دسترس هستند و به درد کسانی میخوره که نیاز دارند سرویسی نظیر Web Server رو Publish ککند نظیر IP Address وبسایت Yahoo که 69.94.234.13 هستش.

Private IP Address : ای پی آدرس هایی هستند که در شبکه های خصوصی و Local کاربرد دارند و در هر شبکه ای میشه از اونا استفتده کرد بدون اینکه هیچ گونه Confllict ای پیش بیاد و نمیشه از این ای پی آدرس ها در نیای واقعی اینترنت استفاده کرد .مثلا ای پی آدرس هایی از رنج زیر :
    10.0.0.1---192.168.0.1------172.16.0.1 و ..

نکته: IP Addressهای public محدود هستند بنابراین سرویس دهنده گان اینترنت از روشی به نام NAT=Network Address Translation استفاده میکنند تا IP Address های Private رو به یک IP Address از نوع Public ترجمه کنند تا بتئانند ارتباط اینترنتی کاربران رو فراهم کنند.

نکته : هر دو نوع IP Address های Public و Private از نوع Valid IP Address هستند.

Valid IP Addres : کلا به هر ای پی آدرسی که بشه رو کارت شبکه ست کرد ای پی ولید گفته میشه.

Invalid IP Address: آدرس هایی نظیر Net ID Address و Host ID Address , Loopback IP Address , ...و همچنین ای پی های Brodcast ,... که نمیتوان در آدرس دهی NIC ها یا کارت های شبکه استفاده کرد ای پی اینولید گفته میشه.نظیر ای پی های زبر :

Net ID Address:10.0.0.0
    Loopback IP Address:127.0.0.1
    Broadcast IP Address:255.255.255.255

نکته : بعضی از متخصصین و حتی اساتید دانشگاهی گاها Valid IP Address ها را در مقابل Private IP Address ها گذاشته و مقایسه میکنند که جای بسی تاسف داره.

Broadcast IP Address:255.255.255.255
    چه کسی و توی کدوم مقاله علمی گفته که 4 تا اوکتد 255 میشه رنج broadcast?
    اول مشخص کن classfull یا classless بعدش بهت بگیم که باید چند تا اوکتد 255 بخوره یا اصلا شاید با 192 یا 128 هم که آخرش باشه broadcast بشه!!!

ولی 4 تا 255 واسه کلاس E هستش به طور کلی و مصارف تحقیقاتی و اصلا ربطی به broadcast نداره
    البته برای همین کار توی مصارف تحقیقی به کار میره!

دوست عزیزی که از اساتید ایراد میگیری به نوشته خودت بیشتر از این دقت کن!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •