1- 4 سالم بود که بازی رو با داس شروع کردم ! اولین بازی ها هم سون اپ و پرنس اف پرشیا بود
2- nes که تو ایران همه جور اسم دادن بهش از میکرو تا اتاری ولی من همونی رو میگم که ماریو بروس داشت
1- 4 سالم بود که بازی رو با داس شروع کردم ! اولین بازی ها هم سون اپ و پرنس اف پرشیا بود
2- nes که تو ایران همه جور اسم دادن بهش از میکرو تا اتاری ولی من همونی رو میگم که ماریو بروس داشت
من اول با آتاری شروع کردم بعد میکرو جنیوس گرفتم و هنوزم دارمش بعد رفتم پلی استیشن 1 گرفتم بعد کامپیوتر الان هم پلی استیشن 2 دارم و هفته دیگه هم می خوام ایکس باکس 360 بگیرم
ای جوونی کجایی که یادت به خیر
من تا جایی که یادمه با آتاری شروع کردم و همینطور کامپیوتر سریه داس فک کنم اولین بازی ای که کردم DUke Nukem و یه بازیه دیگه تحت داس بود "اسمشو یادم نیس" همونی که باید با سربازای آلمانی رو میکشتی!
هه هه هه
چه دورانی بود بازی میگرفتیم 7-8 تا فلاپی (سی دی رام نبود) کلی پز میدادیم و با هم کل کل میکردیم Doom 1 و Quack 1 هم یادشون به خیر
سیل تکاملی من در دنیای کنسول ها:
اول آتاری> بعد میکرو > بعد سگا > بعد PS1 > حالا هم PS2 دیگه از این به بعد معلوم نیس!
PC هم که توی این مدت رفیقه شفیق و دوست داشتنیه ما بوده و هست و همینطوری هر چند وقت یه بار پوله ارتقا شو میزاره رو دستمون!
موفق باشید
اقا دوره ی ما دیگه این کنسول ها قدیمی شده بود(سگا میکرو و ...)ما با مکینتاچ بازی میکردیم یادمه بازی
وایکینگ هاهم می کردم گرافیکش 512 بود!
من اولین بازیم علادین بود تو کامپیوتر win 95 ذغالی!!!
میکرو هم اولین کنسولم بود!!!یادش بخیر با اون تفنگش اردکارو میزدم!!!اون زمان چی بود واسه خودش!!!
من هم اولین بازی که کردم بازی هواپیما آتاری بود بعدشم بازی های میکرو و سگا و Pc و ...
اولین کنسولم آتاری بود و اولین بازی که کردم لیور رایت آتاری
فكر كنم منظورتون River Raid باشه
من با TV Game شروع كردم و يه سري كنسول هاي دستي عهد عتيق
بعد از سه سال آتاري اومد به بازار و كلي هم طول كشيد تا خريدم
بعد سير تكاملي - كمودر - آميگا - ميكرو - سگا .............
يادش بخير اولين كامپيوتري كه داشتم يه 486 DX4 بود.
512 هارد داشت
گرافيك كارت نيم مگ
4 مگ رم
كارت صدا هم نداشت
![]()
من با اتاری شروع کردم اولین بازی هم ماریو بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)