واسه من لوگين ميشه ولي عكس و.. نمياره
البته همين الان تونستم لوگين بشم
![]()
واسه من لوگين ميشه ولي عكس و.. نمياره
البته همين الان تونستم لوگين بشم
![]()
سلام!! خوب آقا خودشون که گفتن قضیه چیه دیگه!!! :
اگه به پاراگراف آخر دقت کنید متوجه میشید که خودشون هم گفتن که خدمات ارائه فضا مدتی در دسترس نخواهد بود و برای این موضوع هم متاسف هستند!! در ضمن از بردباری شما هم قدردانی میکننDear PersianGig Users,
Fundamental upgrades are being made on the PersianGig's service in order to answer the rapidly growing number of its users.
PersianGig is substantially founded only for Persian users, We eagerly look forward to any feedback you might provide about the changes that are being made. Help up provide you with better services, Support [At] PersianGig.com
"PersianGig Web Space Service" is not available for a while, we are sorry about that and we appreciate your patience.
Be sure that "We care about you, your data, and your trust to PG"!
#PersianGig Support Team.![]()
عزت زیاد![/b]
سلام
بردباری بخوره تو سرشون
میدونی تا الان سر این قضیه چقدر معطل شدم
الانم که هرچی فایل میخوای فقط تو پرشین گیگ آپلود شده :x
ولی من میبخشمشون :mrgreen:
موفق باشید
فعلا
مال منم میاد ولی user , pass رو قبول نمی کنه. گفتم که فیلتر نشده؟
ولی من نفهمیدم اگه اسم سایت persian داره وطبیعتا کاربراش هم ایرانین پسچرا پیاماشو انگلیسی میده؟! :shock:
سلام
من الان كه تست كردم ديدم كار مي كنه و مشكلي نداره.
در ضمن اين سايت خدمات رايگان ارائه مي ده. ما هم پولي نداديم كه بخواهيم طلبكار باشيم!![]()
من فكر مي كنم اون دوستاني كه پيغام اشتباه وارد كردن پسورد رو ديده اند به اين خاطر باشه كه با فونت فارسي تايپ كرده اند و چون پسورد ديده نميشه متوجه نشده اند.
يك بار alt + shift رو بزنيد تا فونت انگليسي بشه بعد دوباره پسورد رو وارد كنيد. براي خود من يكي دو بار اينطوري شده.
مال من هم وارد شد احتمالا پسورد رو اشتباه وارد مي كنيد
سلام
به يه چيزي دقت نكرده بودم ولي همين الان متوجه شدم.
درسته كه با دادن اسم و پسورد وارد مي شه اما براي دانلود از اين سايت هنوز مشكل هست. در ضمن براي وارد شدن به خود قسمتي كه لينك آپلودهاتون اونجاست با مشكل مواجه مي شويد و اين پيغام رو مي ده:
Temporarily Not Available
يعني من الان اين آدرس رو كه مي زنم وارد نشده و پيغام بالا رو مي ده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقاً مهدی جان من با نظر شما موافق نيستم ! مگه ما حتماً بايد پول بديم تا بتونيم از کسی توقع داشته باشيم...نوشته شده توسط Mehdi_Best
ما که مسخره اينا نيستيم اينا ميتونستن اصلاً جايی به نام پرشين گيگ رو درست نکنن...تا ما هم تکليف خودمون رو بدونيم..
ما که بيکار نيستيم اينهمه چيز ميز با اين سرعت هايه بالا خط ها آپلود کنيم بعد بياييم ببينيم که مثلاً پرشين گيگ خراب شده...
ولی حالا که حرف زدن ، و اين همه ملت هم رفتن اونجا عضو شدن بايد سرويس بدن...![]()
سلام
به يه چيزي دقت نكرده بودم ولي همين الان متوجه شدم.
درسته كه با دادن اسم و پسورد وارد مي شه اما براي دانلود از اين سايت هنوز مشكل هست. در ضمن براي وارد شدن به خود قسمتي كه لينك آپلودهاتون اونجاست با مشكل مواجه مي شويد و اين پيغام رو مي ده:
Temporarily Not Available
يعني من الان اين آدرس رو كه مي زنم وارد نشده و پيغام بالا رو مي ده:
تاييد ميشه..
آقا ول کنين اين پرشين گيگ رو....اينجا رو بخونين !!!!!!!! ( آخر های صفحه )
آقا اينم فايده نداره...موقع دانلود حتماً بايد لگين کنيم....شرمنده :oops:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)