این تاپیک جنبه ی تبلیغ نداره
فقط برای اطلاع رسانی هست. توی بازی سنتر و ... کلی تاپیک وجود داره و هیچ کس هم گیر نداده. واسه پی سی ورلد افت داره کم بیاره و به ما گیر بده. حالا خود مدیران می دونند![]()
این تاپیک جنبه ی تبلیغ نداره
فقط برای اطلاع رسانی هست. توی بازی سنتر و ... کلی تاپیک وجود داره و هیچ کس هم گیر نداده. واسه پی سی ورلد افت داره کم بیاره و به ما گیر بده. حالا خود مدیران می دونند![]()
این مجله یک قفلی داره که هیچ کسی حتی مایکروسافت هم نمی تونه بازش کنه![]()
![]()
راستی همونطور که گفتم والپیپر و تریلر و مینی گیم و ... هم داریم
پس از دریافت مجله خوب آن را مطالعه کنید و نظر هاتون رو توی این تاپیک بگید. هرچی انتقاد هم دارید بگید. چون شماره ی اوله می دونم ممکنه نقص هایی داشته باشه. ان شاء الله با کمک شما بر طرف می شه
Last edited by saeed_cpu_full; 13-06-2007 at 12:43.
نظر من :
برای اولین بار مجانی بدین چون من با میثم دوستم النم تو ادلیستامه حتی با پارسا!
البته توی سایت Bazihome ها!
ما به نظرهاتون احترام می زاریم اما آیا می ارزه مجله ای که 3 ماه به خاطرش زحمت کشیدیم اعضا جمع کردیم و ... رو مجانی بدیم؟؟؟؟ مگه بازی نما یا بازی رایانه اولین مجلشون رو مجانی دادن ؟؟؟؟نوشته شده توسط hojjat_game_carbon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
اوه اوه اوه... مایکروسافت![]()
من مجله CGEM رو کپی کردم یعنی این از اون سخت تره![]()
سم فیشر خواهش می کنم بحث راه ننداز حالا کپی کردی آفرین خواهش می کنم بحث تاپیک رو بهم نریز![]()
![]()
دوست عزيز مگه مجله الكترونيكي هستش ؟
با اين جمله ي آخر معلوم ميشه كه اين مجله هم مثل بقيه مجله هاست . يعني هيچ تغييري با بقيه نكرده .
خوب چرا ناراحت ميشي ؟!!!!
بزار نقص مجلتون بگه ديگه !
مجله الکترونیکی هستش
فرقش رو وقتی گرفتی می فهمی چیه بعدش پستتو ویرایش می کنی![]()
![]()
من که ناراحت نشدم کدوم نقص؟؟؟ اول بزار مجله بیاد بعدش انتقاد کنید ممنونخوب چرا ناراحت ميشي ؟!!!!
بزار نقص مجلتون بگه ديگه !![]()
![]()
این پیش گیری قبل از در مان بودمن که ناراحت نشدم کدوم نقص؟؟؟ اول بزار مجله بیاد بعدش انتقاد کنید ممنون
من این یه تیکه رو نفهمیدم مگه چی نوشته بود که ویرایش کرد؟جله الکترونیکی هستش
فرقش رو وقتی گرفتی می فهمی چیه بعدش پستتو ویرایش می کنی
اولی رو قشنگ گفتی ایول!!!
دومی منظورم این بود که دیگه نمی گی این مجله مثل مجله های دیگه هست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)