تاپيك من يك اشتباه لپي بود
تاپيك من يك اشتباه لپي بود
خوب ببین بهترین کار اینه که اول بری یه هاست و دومین بخری که sub domain به هر تعدادی می خواهی بده. بعد با یه برنامه تقسیم فضا و دومین و یا با کد های php تقسیم بندیش کن و برای هر قسمت یه یوزر و پسوورد بذار . ببین این سایت به دردت می خوره ( برای کد های php ) سایتش ایرانی است ولی زبانش انگلیسی است:
dev-tips.org
سلام به همه
این چیزا پولی نیست همه این سایتا که این سرویس رو میدن رایگان براشون تموم شده.
نمونه سایتی که این سرویس رو رایگان در اختیار شما میزاره به همراه اسکریپت
opendomains.vnn.bz
از لطف و زحمات دوستان و بخصوص morteza76 عزیز متشکرم.
![]()
من با این دیشب آشنا شدم ، دیگه میخواستم بخوابم ، گفتم فردا اینجا میزارمش.سلام به همه
این چیزا پولی نیست همه این سایتا که این سرویس رو میدن رایگان براشون تموم شده.
نمونه سایتی که این سرویس رو رایگان در اختیار شما میزاره به همراه اسکریپت
opendomains.vnn.bz
بهر حال دستت درد نکنه.
سلام
ميدونم آخرين پست اين تاپيك براي يك سال پيشه، ولي خب چي كار كنم! اين سايت مثل اينكه از كار افتاده.
منم اين اسكريپت رو ميخوام، چي كار كنم؟
من OpenDomains 2.0 رو امتحان نکردم ولی ...
به برخی از خصیصه هاش توجه کنید :
- Free 100%
- URL cloaking
- Path Forwarding
- Frame Killer
- Meta Tag Support
- No Ad
- Detailed Statistics
- Favicon Support
- Power Sub: Sub2.Sub1.Domain » URL/Sub1/Sub2
- Hiden Files: Domain/?file1/file2 » URL/file1/file2
علاوه بر اینها می تواند از چندین دامین بصورت همزمان پشتیبانی کنه ، یک سیستم Whois قدرتمند داره ، قابلیت چند زبانه شدن داره ، دامین های جدید و برتر را همراه با آمار بازدیدها نشون می ده و ...
ضمنا در طراحی قالب هم بسیار انعطاف پذیره و میشه هر تغییری که بخوای روش اعمال کنی ، علاوه بر این ها از ajax هم در طراحی اون استفاده شده .
اما یک مشکل کوچولو هم داره برای استفاده از اون باید در سایت اصلی نرم افزار ثبت نام کنید و یک دامین های خودتون را بهشون ارائه بدین تا اونها آمار شما را داشته باشند و ضمنا روی لوکل هاست هم قسمت مدیریتش جواب نمی ده
برای دانلود یا مشاهده نمونه ها به یکی از آدرس های زیر مراجعه کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز یک نگاهی به سرس فایل coo.ir بندازی میفهمی که چیزه خیلی ساده ایه.
این کار رو من با سرور Apache روی لینوکس میتونم انجام بدم. که سرور لینوکس قیمت مناسبی هم داره.
یک دیتابیس MySQL برای ثبت اطلاعات اعضاء
شامل: اطلاعات عضویت شخصی - Domain یا همان Username و آدرس که باید لود شود. در یک فریم.
این کار با استفاده از فایل .htaccess انجام میشه باید url rewrite انجام بشه یعنی ساب دامین تبدیل به کوئری میشه.
همشو که گفتم که. این کارو میتونم با یک هزینه مناسب برات انجام بدم....
برنامه نویسیPHP/MySQL![]()
یعنی با تغییر در htaccess یک ساب دومین مجازی ساخته و یک فولدر با نام ساب دومین تعیین شده میسازیم و ساب دومین مجازیمون به اون اون فولدر Get میشه و سایت بالا میاد که هر فولدر شامل یک فایل هست که آدرس تعیین شده رو میخوانه![]()
دستت مرسي.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)