ببین آقا امید ogre یک موتور آماده نیست و در واقع یک کتابخانه است برای ساخت موتور و کار با آن فکر نمی کنم چندان راحت باشد ولی فکر کنم زبان برنامه نویسیش C و C++ و Peyton باشد.
ببین آقا امید ogre یک موتور آماده نیست و در واقع یک کتابخانه است برای ساخت موتور و کار با آن فکر نمی کنم چندان راحت باشد ولی فکر کنم زبان برنامه نویسیش C و C++ و Peyton باشد.
موتور unigine چی.موتور قویی است؟
بسیار بسیار بسیار بسیار بسیار بسیار قوی و البته بسیار گران قیمت است و هیچ جا هم تابه حال برای دانلود ندیدم.
دارک بیسیکو میخوای چیکار؟
مگه خودت نداری؟
اگه نداری اول برو تو سایت گیم کریتورز و دموشو دانلود کن دانلود کردی بگو بهت کرکی رو که فولش میکنه بهت بدم(فایل ستاپ!)
سهیل خوب زودتر بگو اگه داری به من هم بده برا پروژمون می خوام ...
امید جان اگه نسخه کامل darkbasic رو می خوای چرا خودتو خسته می کنی برو تو سایت پرشین دیزاینر تو فروشگاهش می تونی سفارش بدی قیمتش هم مناسبه در ضمن موتور کامل ques3d و Game studio رو هم داره.
بهترین موتور بازی سازی الان به نظر من رندر ویو که خیلی گران و خیلی کم یاب هست اگه هنوز تو مرحله انتخاب بهترین موتور موندی اینو انتخاب کن ولی بدون که این موتور شوخی نداره . ورژن 3.7 رو می تونی تو سایتهای تورنت گیر بیاری و اگه دانلودش کردی میلیونر شدی چون چند میلیون می ارزه. اینم یکم از توضیحاتش :
RenderWare is used extensively among the game development community, including heavyweights such as Activision, Atari, EA, Konami, Midway, Rockstar Games, Sammy Studios, SCEA, Sony Online, THQ, Ubisoft and VUG. RenderWare is currently powering over 500 games in development or released. Games published using RenderWare include some of the industry's hottest properties including Grand Theft Auto: San Andreas, Mortal Kombat Deception, Call of Duty: Finest Hour, Sonic Heroes, and Burnout 3: Takedown.
الان دست ea هستش و ورژن جدیدش هم چهار است. عنوان بازیها رو بخون کف کن...
توضیحات بیشتری تو سایتش می تونه پیدا کنی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اینم سایت شرکت سازندش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این موتور بیشتر تو دست شرکت های پر قدرت بازی سازی هستش و تنها یک قسمتش به تمامی موتور هایی درجه دو و سه مثل دارک بیسیک و کویست می ارزه.
چقدر قيمتشه؟
تو ايران هستش؟
يا هنوز عرضه نشده؟
شوخی می کنی ؟
مگه موتورهای دیگه تو ایران عرضه شده ما خبر نداریم ؟
قیمتش حدود 100 هزار دلاره اگه اشتباه نکنم ولی گفتم لینک ttorent نسخه های قبلیش ممکنه گیر بیاد یه سرچ بکن متوجه می شی . گفتم حالا که می خوای 400 مگ بگی برات دانلود کنند این یکی دانلود کن که ارزش داره !
آقا یه مسئله . من از پرشین دیزاینرز خریدم ولی واقعال نسخه ی فول نیست . کرک دارد که آن هم درست کار نکرد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)