سلام من همین دیروز این soundmix که گفتین پدرمو در آورد یکم دربارش توضیح میدم که اگه گرفتار شدین بفهمین توی چه بدبختی گرفتار شدین
این برنامه soundmix.exe که حالا شما اسمشو میزاری تروجان ولی به نظر من مثله ویروس عمل میکنه میاد خودشو مچسبونه به تمام فایل های exe ولی مهم اینجاست و تنها فرقی که با بقیه ویروس ها داره محتویات فایل exe رو خراب نمیکنه و میزاره اون اجرا شه ولی فقط رو سرور soundmix در ضمن خودش هم توی دایرکتوری اصلی ویندوزه و نمیزاره پاکش کنی و هر وقت از Process List میخوای End Process بزنی دوباره اجرا میشه حتی برنامه Command Prompt ویندوز هم که با دستور cmd اجرا میشه بالاش اسم soundmix.exe رو نوشته من آنتی ویروس BitDefender رو هم که روی سیستم نصب کردم مرتب هشدار دسترسی soundmix به قسمت System Startup ویندوز در رجیستری رو میداد و حتی بعد از یک بار Restart دیگه BitDefender هم Disable شد که فکر میکنم همش زیر سر همون soundmix باشه دیگه حوصلم سر رفت خودم دست به کار شدم با Safe Mode اومدم بالا رفتم و از System32 ویندوز پاکش کردم ولی بد بختیم تازه شروع شد وقتی دوباره سیستم رو بوت کردم دیدم هیچ کدوم از فایلهای exe دار اجرا نمیشن حتی فایل های اصلی ویندوز مثله msconfig , regedit , cmd , و کلا هر فایل exe داری روی کامپیوتر اجرا نمیشد حتی System Restor هم اجرا نمیشد که دیگه میشه واویلا خلاصه ما هم که قاطی کرده بودیم زدم ویندوز دوباره نصب کردم که دیگه به لطف خدا درست شده و داره مثله خر کار میکنه ... البته اینو هم بگم که این ویروس توی Folder Options جلوی انتخاب گزینه Show Hide ... رو میگیره و شما هر فایل یا فولدری رو که Hidden کنید دیگه نمیتونید اونو ببینید و مگر اینکه اسم فولدر یادتون باشه و از Address Bar برید توش خلاصه اینکه هر کی این ویروس رو نوشته مخ بوده خیلی مرد میخواد همچین چیزی نوشتن![]()