راست ميگي!
مني كه توي شهرستانم روي چه اعتباري پول رو واريز كنم 48ساعت بعد تحويلش بگيرم!؟![]()
حق باتو يكم مشكوك ميزنه!
راست ميگي!
مني كه توي شهرستانم روي چه اعتباري پول رو واريز كنم 48ساعت بعد تحويلش بگيرم!؟![]()
حق باتو يكم مشكوك ميزنه!
نه عزیز من که دیروز رفتم نگاه کنم قیمتش فکر کنم بالای 450 بود منظورم دبلیو 850 هستش.
خدایا چی میشد بین شهرها هیچ مرزی نبود . آخه من بدبخت چه جوری این همه پول بی زبون رو به اینا بدم تا 48 ساعت من 48 بار سکته میکنم.![]()
درسته بهترین راه اینه که پول بدی فامیل توی تهران و اون بگیره و با خیال راحت واست تیپاکس کنهراست ميگي!
مني كه توي شهرستانم روي چه اعتباري پول رو واريز كنم 48ساعت بعد تحويلش بگيرم!؟
حق باتو يكم مشكوك ميزنه!![]()
اگه واسم جالب نبود که نمیگفتمنه عزیز من که دیروز رفتم نگاه کنم قیمتش فکر کنم بالای 450 بود منظورم دبلیو 850 هستش.
خدایا چی میشد بین شهرها هیچ مرزی نبود . آخه من بدبخت چه جوری این همه پول بی زبون رو به اینا بدم تا 48 ساعت من 48 بار سکته میکنم.
الانش هم حتی قیمت رو پاک کرده
ولی خدایی سایت خوبی هست و هر روز آپدیت میشه![]()
همانطور که دوستان گفتن،با پیک می فرستن و تست هم میکنن و به پیک باید پول تحویل بدی(البته برای تهران ،کرج واطراف)
شما در چه شهری هستید؟
به نظرم یه کمی دیر جواب دادم!
r@r#m@n کاملا درست میگن.
اهوازم! فكركنم همون راه بهراد از همه بهتر باشه!
آخه داش بهراد مشكل اينه كه رابط ما توي تهران از موبايل كه هيچ دست چپ و راستش رو هم نميتونه تشخيص بده!
در هرصورت از پيشنهادت ممنونم چون بهترين پيشنهاد همين بود كه خودت گفتي.
موفق باشي
آهانآخه داش بهراد مشكل اينه كه رابط ما توي تهران از موبايل كه هيچ دست چپ و راستش رو هم نميتونه تشخيص بده!
در هرصورت از پيشنهادت ممنونم چون بهترين پيشنهاد همين بود كه خودت گفتي.
موفق باشي
میتونی خودت بری تهران![]()
میتونی با سایت مکاتبه کنی و ازشون بپرسی چه امنیتی هست و مثلآ رسیدی چیزی از سایت بگیری
![]()
![]()
آقا چرا اين قدر تنبليد؟.
شما كه گوشي ميخواين برين بخرين
ايول بابا!
وقتي كه گوشي ميخوايم توي بازار نيست!!! ربطي به تنبلي ما داره!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)