من بعنوان کاربر سیستم عامل مک او اس اپل باید بگم که از کار با این browser تو مک واقعا لذت می برم. واقعا عالیه.
اما نسخه ی بتایی که برای ویندوز ارائه شده یه سری مشکلات اساسی داره. پیشنهاد می کنم تا اومدن نسخه ی نهایی صبر کنین.
من بعنوان کاربر سیستم عامل مک او اس اپل باید بگم که از کار با این browser تو مک واقعا لذت می برم. واقعا عالیه.
اما نسخه ی بتایی که برای ویندوز ارائه شده یه سری مشکلات اساسی داره. پیشنهاد می کنم تا اومدن نسخه ی نهایی صبر کنین.
من این مرورگر رو نص کردم اما وقتی برنامه رو اجرا می کنم ارور میده و بالا نمیاد! مشکل کجاست؟!
ویندوز من ویستاست. مشکل از ویندوز می تونه باشه؟
اینجا مطرح کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(البته بگید چه اروری میده و ترجیحا به همراه تصویر)
![]()
واقعا مرورگر بهتر از اين نميشه
در اینكه سرعت این مرورگر حتی از فایرفاكس هم بالاتره بحثی نیست
البته میدونین سافاری از تكنیك لود كردن جازای صفحه به صورت جداگانه و موازی استفاده میكنه
واسه همین ساختار اصلی صفحه زود شكل میكیره
ولی در صفحات سنگین اختلافی در زمان ختم دانلود صفحه در قیاس با سایر مرورگرها دیده نمیشه
بنابراین عمدتا" شما با این مرورگر صفحات سریعتری خواهید داشت
و اما اشكالات سافاری نسخه 3.1 نهایی كه خودم نصب كردم
1-مهمتر از همه عدم امكان شخصی سازی: برای مثال اپرا كولاكه تو شخصی سازی و راحت المانهای اون قابل جابجایی هست(صفر از ده نمره)
2-در اغلب سایتهای فارسی با فونتها مشكل داره البته نسبت به وضع افتضاح نسخه بتا خیلی بهتر شده این اشكال در اپرا هم به طرز نافرمی وجود داره(چهار از ده نمره)
3-عدم وجود تم و پوسته: باید این تم افسده و خسته رو تحمل كنین فعلا" (صفر از ده نمره)
4-نبود افزودنی برای سافاری: تو این مورد فایرفاكس خداست!! و همه جور افزودنی براش هست برای سافاری یه چند تایی گدگت هست كه مالی نیستن(سه از ده)
5-عدم استفاده از نوار وضعیت در پایین مرورگر برای نشان دادن حالات مختلف و یا میانبر به افزودنی ها (صفر از ده)
مجموعا" برتری سافاری فقط در سرعته و چیزی برای مبارزه با اپرا و فایرفاكس نداره
به نظر میرسه كلا" در بسته عمل كردن اپل روی میكروسافت رو هم سفید كرده اون از آی فونش این هم از سافاری
خداییش خواسته یه جوری قالب كنه مشخصات مك رو به ویندوز بدون اینكه شانسی بده كه تغییرش بدین
با توجه به اینكه تقریبا" 9 ساله دارم با انواع مرورگر ور میرم به نظر من رتبه بندی اینه:
1-اپرا
2-فایرفاكس
3-آوانت (بر پایه اینترنت اكسپلورر كار میكنه و موتور جدا نداره)
4-مكستون،گرین،كریزی و ...
5-سافاری (صرفنظر از سرعت)
شاد باشین
مشکل
چند وقتی don't send
اشکال چیه
دوستان من دان و سپس نصب كردم چيز بدي نيست اما بر خلاف گفته شما من اصلا از سرعتش راضي نيستم...
دوستان عزیز نسخه ی جدیدش هم رسیده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)