تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 22

نام تاپيک: چه نوع فایل های صوتی و تصویری کم حجم هستند؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

Amv هم هست .

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

اتفاقا فرمتی مثل DivX جدید , با پسوند AVI کاملا نسبت به یک MPEG با کیفیت مساوی , کم حجمتره.

به عنوان نمونه شما یک DVD با فرمت MPEG از نوع 2 رو در نظر بگیر. حجم معمول فیلم 3.5 گیگابایته.

در حالی که با DivX میشه اون فیلم رو با کیفیتی بالاتر با حجم حدود 1.4 گیگابایت هم داشت (تازه 1.4 ماکزیموم حجمیه که من می تونستم بگم , در عمل کمتر هم میشه).

اگر فیلمهارو بصورت حرفه ای تبدیل کنید کاملا متوجه مزایای فرمتهای جدید مثل DivX با پسوند AVI و ... می شوید.
    خوب شاید هم اینطور باشه ...
    خیلی ممنون .

داره خودمونی میشه ParsiX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

1

سلام
    فشرده ترین فایل تصویری فایل هایی با پسوند .divx هستند که با Dr Divx 2.X به بالا باکدهای نسخه 6.5X به بالا در حالت Extermly یا Increase اگه اشتباه نکنم (آخرین گزینه در باکس کشویی مربوطه) و با کیفیت بالا ،همان سایز تصویر اصل و با حجم یک سوم برای فایلهای حدوداً کمتر از 70 مگابایت و نصف برای فیلم های طولانی تر (کمتر از نصف معمولاً). { من تمام فایلهای تصویری روی کامپیوترم از این نوعند.}
    اما در فایلهای صوتی بر اساس آخرین اطلاعاتی که دارم البته مربوط به چهار ماه پیش ؛ فایلهایی با پسوند AAC و از نوع HE AAC , LC AAC , HE+ AAC که توسط پلاگینی از Nero AG که در محیط کامندی (متنی) ودر داس فقط قابل اجراست . در ضمن این پلاگین در اوایل ماه فبریه 2007 منتشر شد و تا یک ماه و نیم بعد هم که من خبر دارم محیط گرافیکیش منتشر نشده . قابلیت فشردگی معادل فشرده سازی 58 سی دی mp3 فشرده در یک CD . البته پسوندهای MP4 , 3GP روهم ساپورت میکنه.

داره خودمونی میشه ParsiX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

سلام
    فشرده ترین فایل تصویری فایل هایی با پسوند .divx هستند که با Dr Divx 2.X به بالا باکدهای نسخه 6.5X به بالا در حالت Extermly یا Increase اگه اشتباه نکنم (آخرین گزینه در باکس کشویی مربوطه) و با کیفیت بالا ،همان سایز تصویر اصل و با حجم یک سوم برای فایلهای حدوداً کمتر از 70 مگابایت و نصف برای فیلم های طولانی تر (کمتر از نصف معمولاً). { من تمام فایلهای تصویری روی کامپیوترم از این نوعند.}
    اما در فایلهای صوتی بر اساس آخرین اطلاعاتی که دارم البته مربوط به چهار ماه پیش ؛ فایلهایی با پسوند AAC و از نوع HE AAC , LC AAC , HE+ AAC که توسط پلاگینی از Nero AG که در محیط کامندی (متنی) ودر داس فقط قابل اجراست . در ضمن این پلاگین در اوایل ماه فبریه 2007 منتشر شد و تا یک ماه و نیم بعد هم که من خبر دارم محیط گرافیکیش منتشر نشده . قابلیت فشردگی معادل فشرده سازی 58 سی دی mp3 فشرده در یک CD . البته پسوندهای MP4 , 3GP روهم ساپورت میکنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

پسوند فایل mkv یا ماتروسکا چطور هستن؟ من شنیدم مثل دیویدی کیفیت داره اما خیلی کم حجم تر هست
    Last edited by new_boys333; 22-07-2008 at 10:54.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

کم حجم یا حجیم بودن نسبیه؟
    اینکه شما فایل ویدیویی یا صوتی نهایی رو برای چه منظوری تهیه می کنید و کیفیت مورد نظر شما چیست؟
    مسلما فرمتهای 3gp با ابعاد کوچک حجم کمی خواهند داشت اما این فرمت برای نمایش از طریق تلویزیون مناسب نیست.علاوه بر فرمت نوع فشرده سار هم تاثیر زیادی در کاهش حجم دارد.
    مثلا فشرده سازهای متقارن حجم فایلهای ویدیویی avi را تا یک دهم پایین میاره ولی رو کیفیت تاثیر زیادی نمیزاره.

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

میشه یکم راجع به فرمت ماتروسکا توضیح بدید؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

میشه یکم راجع به فرمت ماتروسکا توضیح بدید؟
    اولین باری که این اسم رو شنیدم.
    میشه شما یه کم توضیح بدید که چه جوری با این فرمت آشنا شدین.
    اگه میشه املای انگلیسیش رو هم بنویسید.

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

پسوند فایل mlk یا ماتروسکا چطور هستن؟ من شنیدم مثل دیویدی کیفیت داره اما خیلی کم حجم تر هست
    دوست عزیز تا آنجا که من میدونم فرمت مد نظر شما MKV هست و نه چیز دیگری ! کیفیت یه چیزی بین دایو ایکس و وُب (VOB) هست ! کیفیت خوبیه و از تصویر خوبی بهره میبره ولی برای تماشاش باید حتما کدکهاش بر سیستمتون نصب باشه !

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

بله من اشتباه کردم mkv هست . من از طریق یک انجمنی متوجه این فرمت شدم . و اطلاعات چندانی ندارم .

آدرس سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اطلاعاتی راجع به این فرمت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. این کاربر از new_boys333 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •