من کوچیک همه ی این بچه های فروم هستم که بخوام اظهار نظر کنم ولی
آخه به چه امیدی دبلیو 950 بگیره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گوش کن دبلیو 950 یه سری معایب و یک سری مزایا داره که د رواقع به نظر من معایب یه کم مزایا رو پوشونده . معمولا هر گوشی که بیاد میگن این مشکل رو داره اون مشکل رو داره ولی این 950 واقعا یه کم عججیب و غریب و طرفدارای خاصی رو میخواد برای خودش.
مثلا کلییدهای جهت نما و کلیدهای برای ok کردن تماس نداره البته وقتی زنگ میزنه گوشه ی سمت راست نوشته بله و سمت چپ نوشته خیر که بزرگ هم هستن و شما با اشاره ی کوچک دست روی اونا میتونید تماس رو قطع یا وصل کنید.
درسته راحته و خوبه اما بعد از مدتی باید زرت و زرت صفحه اش رو تمیز کنی. آخه گوشی های سونی صفحه هاشون ....
احتمال اینکه موقع شماره گیری اشتباه بنویسی خیلی زیاده چون دکمه ها حالت خیلی خیلی خیلی بدی دارند . شاید سونی میخواسته یه کار عجیب بکنه که گند زده . البته این چیدمان به قشنگی گوشی تاثیر زیادی گذاشته.
صداش که فوق العاده کم کم کم کم کم کم کم کم کم هستش. باور کن که وقتی شوهر عمه ام یه موزیک از کا310 اش برای من انفراد کرد و هر دو مون با هم پخش کردیم . من میخواستم بمیرم
.gif)
اخه لاکردار چرا انقدر تو ضعیفی این همه پول واست دادم . من گفتم دوربین نداری . خرج دوربین رو واسه صدات کردن ولی انگاری که پولش رو زده بودن به جیب این چشم بادومی ها.
دکمه های بغل گوشی هم حالت سفتی داره و آدم رو اذیت میکنه.
هندزفری اش فوق العاده هست . کیفیت موزیک فوق العاده هستش. شاید بهترین همین باشه. فیلم رو خوب بپخش میکنه چون همه صفحه اش بزرگه و هم 30 فریم در ثانیه سرعتشه.
فقط حال میده واسه اس ام اس نوشتن. با سرعت تایپ کردن میتنی اس ام اس بنویسی .
خسته شدم رفتم استراحت کنم
.gif)