سلا مکراکی جان وممنون
این نسخه 4.4 یه خوبی خیلی خوبی که داره ومن درهیچ جای دیگه وهیچ نرم افزار امنیتی ندیدم اینه که موقع ابدیت کردن از Resume پشتیبانی میکنه
سلا مکراکی جان وممنون
این نسخه 4.4 یه خوبی خیلی خوبی که داره ومن درهیچ جای دیگه وهیچ نرم افزار امنیتی ندیدم اینه که موقع ابدیت کردن از Resume پشتیبانی میکنه
سلام کراکی جان وممنون
به این قسمتش تا حالا دقت نکرده بودم.
اما قابلیت خوبیه که داره . ممنون که به این نکته اشاره کردی.
موقع نصبش .Net Framework میخواد باید دانلود کنی 23 مگ نمیشه یه سری فایل ریخت که کار همون رو انجام بده :roll:
sasan جان فکر کنم برای نصب نسخه 5 هستش که NetFramework رو احتیاج داره.
ولی نسخه 4 که من نصب کردم اولاش اون رو نخواست . هر جند که من بعد از نصب نسخه 4 NetFramework رو هم نصبکردم . گه البته همونطور که گفتم بعد از نصب نسخه 4.
cracki جان لطف کن یه بار دیگه اپلود کن . اینا همش المانی نوشته که.در ضمن یگه تاریخش تموم شده!!!
Master جان داخل مضای منو بگردی آپلود شدش وجود داره میتونی دانلود کنی.
با تشکر.
دوست عزيز سلام
اين همون لينكي است كه كركي جان زحمت كشيده و آپلود كرده اند و در امضاشون هم موجود است:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
كركي جان درست ميگي شما
من تو يه سي دي .Net Framework رو پيدا كردم نصب كردم![]()
cracki عزیز ، من لینک شما رو که مدیر انجمن کرک و سریال برای4.4 PestPatrol داده بود رو متاسفانه نتونستم از Rapidshare دانلود کنم. اگر لطف کنید و برای دانلود کردن این برنامه بمن کمک کنید،بسیار سپاسگزار خواهم بود.
با تشکر از زحماتتان
تارا از دانمارک
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)