من ناراحت نشدم عزیزم اتفاقا از راهنماییاتم ممنونم این کارایی رو که گفتی من بارها انجام دادم ولی بازم فایده نداشت این پیغام مثله بختک افتاده به جون سیستم منه بدبخت![]()
![]()
من ناراحت نشدم عزیزم اتفاقا از راهنماییاتم ممنونم این کارایی رو که گفتی من بارها انجام دادم ولی بازم فایده نداشت این پیغام مثله بختک افتاده به جون سیستم منه بدبخت![]()
![]()
به نظرم ويروس يا چيزي شبيه به اين نيست !
ببين اين ارور داره ميگه كه cpu داره مواجه ميشه با يك برنامه غير قانوني !
ببينم شما ويندوزت رو از نظر قاونوي بودن با سريال و ترفند قانوني كردين ؟
Last edited by ARASH66; 09-06-2007 at 10:07.
منظورتون از قانونی کردن چیه؟من ویندوزمو مثله همه کسایی که ویندوزشونو عوض میکنن عوض می کنم.فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه
دوست عزیز من هم این مشکل رو داشتم ولی برای من بعد از دو یا سه بار فرمت هارد درایو و نصب چند نسخه مختلف ویندوز حل شد در ضمن این خطا بیشتر روی ویندوزهایی که با کرک نصب میشن اتفاق میفته مثل مدیا سنتر
مثلا اگه بعد از نصب مدیا سنتر در حالیکه Cd ویندوز داخل درایو باشه کرک رو اجرا کنی صد در صد این مشکل پیش میاد و ویندوز به صورت کامل کرک نمیشه .
دوست عزيز منظورم قانوني كردن ويندوز از كرك شده به سريال اوريجينال گفتم شايد اين كارو رو كردي اينطور شده !
به هر حال شما شايد با عوض كردن ويندوز خود از اين ورژن به يك ورژنه ديگه مشكلتون حل بشه !
راستي ويندوز xp شما ورژنش و نوعش چي بود !؟
Last edited by ARASH66; 09-06-2007 at 10:53.
ویندوزم که سرویس پک 1 هستش در ضمن من قبلا هم گفتم اکثر ویندوزا رو روی سیستمم امتحان کردم ولی فایده نداشته و این پیغام مجدد میومده.
سلام
mahe ziba
اینجاراه حلی روکه ماکروسافت پیشنهاد کرده نوشتن ...اینو کامل خوندید؟واجرا کردید؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام مجدد
در واقع در پست قبليم سه تا لينك مايكروسافت رو دادم كه به ترتيب اگر بخونين و عمل كنين مشكلتون حل ميشه ولي مثل اينكه اصلا لينكها رو نديدين.
اين لينكها :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mahe ziba; 09-06-2007 at 14:17.
راستشو بخواین من به این سایت سر زدم ولی ازش سر در نیاوردم میشه شما به من بگین باید چی کار کنم؟لطف میکنید این مراحلی که تو این سایت گفته شده شما به صورت فارسی و با زبان ساده تر به من بگین؟بازم ممنونم از لطفتون
شما دچار تروجان kernel شدید. اگه بری توی system32 دو تا فایل به نام kernel پیدا می کنی.
منم دچارش بودم و با یک ماه تلاش مداوم بالاخره 2 روز پیش از دستش خلاص شدم.
فقط اینو بهت بگم که خیل خفنه.
نمی دونم چه طوری یک سال تحمل کردی.
اگه با کمک دوستان مشکلت حل نشده بگو تا کمکت کنم چون یه کم کار داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)