پي سي وردم يه روزي از اين برنامه هاي رايگان استفاده مي كرد براي انجمن !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
پي سي وردم يه روزي از اين برنامه هاي رايگان استفاده مي كرد براي انجمن !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
شما بهتره برای شروع کار از یک نرم افزار رایگان شروع کنی چون هزینه کردن برای سایت در اول کار منطقی نیست و طبیعتا شما بازدید کننده زیادی نخواهید داشت. ولی بعد از اینکه ترافیک سایتتون زیاد شد میتونید ارتقا بدید به VB
اگر وی بی رو خریداری کنید همراهش یه کانورتر هست که فکر کنم اسمش impex باشه. با استفاده از اون میتونید خیلی راحت دیتابیس اون سیستمتون رو به VB تبدیل کنید
تا اونجا یی که من می دونم تمامی سیستم های SMF , myBB , phpbb رو این کانورتر ساپورت میکنه
ما که اون موقه ها نبودیمپي سي وردم يه روزي از اين برنامه هاي رايگان استفاده مي كرد براي انجمن !
از توضیحات در مورد impex ممنونشما بهتره برای شروع کار از یک نرم افزار رایگان شروع کنی چون هزینه کردن برای سایت در اول کار منطقی نیست و طبیعتا شما بازدید کننده زیادی نخواهید داشت. ولی بعد از اینکه ترافیک سایتتون زیاد شد میتونید ارتقا بدید به VB
اگر وی بی رو خریداری کنید همراهش یه کانورتر هست که فکر کنم اسمش impex باشه. با استفاده از اون میتونید خیلی راحت دیتابیس اون سیستمتون رو به VB تبدیل کنید
تا اونجا یی که من می دونم تمامی سیستم های SMF , myBB , phpbb رو این کانورتر ساپورت میکنه![]()
از نظرات و راهنمایی تمام دوستان عزیز کمال تشکر را دارم ولی باید بگم منصرف شدم البته فعلا.........
چرا منصرف شدی؟
اگه می خوای مثل p30 بسازی برو هاست بخر بعد mybb نصب کن .قالب vb هم داره . میشه دقیقا مثل همینجا. رایگانم هست.
نری vBulletin بخری ها
واقعا پشیمون می شی
نه به خاطر اینکه مشکلی داشته باشه ها ، نه! فقط به خاطر اینکه phpbb 3 از vBulletin هم توپ تره
فقط باید چند وقت صبر کنی تا نسخه کاملا فارسی شدش گیرت بیاد
بعد برو حالشو ببر
سلام دوستان عزیز P30World :![]()
![]()
جناب Creeping Death در صورت امکان در مورد مطلب فوق اطلاعات بیشتری را به بنده بدهید.
ممنون میشوم .
آدرس ایمیل من :با تشکرات فراوان (علی شهبازی)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مولا علی (ع ) میفرمایند : هرگز در مورد چیزی که بدان علم نداری سخن مگو
اولین باره که VB رو با یه سیستم دیگه مقایسه میکنن!نری vBulletin بخری ها
واقعا پشیمون می شی
نه به خاطر اینکه مشکلی داشته باشه ها ، نه! فقط به خاطر اینکه phpbb 3 از vBulletin هم توپ تره
فقط باید چند وقت صبر کنی تا نسخه کاملا فارسی شدش گیرت بیاد
بعد برو حالشو ببر
خوب آقا مرلین این قالب که میگی از کجا باید گیر بیارم آیا سایتی رو میشناسی که سرویس بده یا اسکریپت این قالب رو از کجا میتونم گیر بیارم.مر30 از راهنماییهات
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)