شما قبل از هر کاری با یکی از مدیران مشورت کنید
شما قبل از هر کاری با یکی از مدیران مشورت کنید
دوست گرامی این کار قبلا انجام شده است
بستگی به سوال مطرح شده
بین 24 تا 72 ساعت زمان مد نطر قرار میگیره
در ضمن سوالها کلی مطرح میشه ویک موضوع خاص رو شامل نمیشه که در تخصص یک فرد خاص باشه
با سلام
1 من نظر مخالفتی از طرف اقا پیمان ندیده ام اگه هست لطفا این تایپیک را قفل کنند تا خیال ماهم راحت بشه
2 مگه کسانی که با هم مسابقه میدن در زمینه های فرهنگی یا هنری یا علمی و یا حتی نظامی با هم پدرکشتگی دارن منظور من هم معرفی دو سایت به اعضا غیر حرفه ای بود که تازه واردن و میخواهن از منابع علمی دوسایت و یا بیشتر استفاده کنن و دوستان جدید و منابع علمی کسب کنن بود
3 سوالها بصورت کلی مطرح میشن که هم تخصصی در یک زمینه خاص نباشن و همه بتونن به اون جواب بدن چه حرفه ای و چه مثل من تازه وارد و ناشی و این هم میشه تضمینی که شما خواسته بودین
4 اگه سطح علمی دو سایت بالا نبود که من این پیشنهاد رو نمیدادم
5 اگه خدا بخواهد میشه بعدا این کار رو برای سایتها دیگه هم انجام داد و اون موقع میبینید که کاربران حرفه ای زیادی
هستن که میشه از تخصص های هرکدام کمک گرفت
به نظر من بهترين مزيت این کار اینه که کاربران 2 سايت به هم معرفی ميشن و البته کاربران غير حرفه ای ميتونن تو 2 تا سايت عضو بشن.از این نظر خيلی کار خوبيه.
خوب ميشه يه كاري هم كرد:
هر كس مشخص ميكنه كه تو كدوم گروه ميخواد شركت كنه !
سلام.
راه اندازی این مسابقه به این سادگی ها نیست.
علاوه بر تشکیل تیم که عرض کردم باید گروه داوران موجود باشه.
شما درخواست کردی دوستان بهترین برنامه ای که نوشتن رو قرار بدن. این سوال نیاز به کارشناسی داره. به نظر شما یه برنامه حسابداری پیشرفته تره یا یه تروجان؟ این ها قابل مقایسه نیستند. چون روش کار دو برنامه متفاوته.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)