تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 19 از 19

نام تاپيک: روياي مايكروسافت ! Microsoft Surface

پروفشنال hiwa_it's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بررررررررررررر کف کردم فعلا گیجم بعدا نظر میدم

حـــــرفـه ای Gabana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

هيوا جان ببين دوستمون چي مي گه :
    ولي ديگه تا اين حد متعجب شدن نداره
    با با من دارم مي گم اين يه چيزي مثل روياست . تا حالا همچين چيزي نبوده با هيچي هم نمي توني مقايسه كني .

تو ليوان و مي گذاري رو صفحه برات Detect مي كنه .. مخ آدم هنگ مي كنه كه اين ليوان و چطوري شناخت ..

پروسه وحشتناك سنگينيه .. اصلا تو فكر نمي گنجه .. بابا يكم حرفه اي تر ببينيم !
    اساتيد من كه خودشون System Tester هاي مايكروسافت هستن كلي تو كفن !!

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

یکی بگه این چیه که همه شما از دیدن کف کردین و من از ندیدنش کف کردم( تازه وقتی ببینم شاید دیدی دوباره کف کردم)
    حجم فیلم زیاده یکی کامل توضیح بده چیه؟؟؟

آخر فروم باز pedram_ashena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

شرکت مایکروسافت به تازگی رایانه ای به نام «سورفیس» (Surface) عرضه کرده است که صفحه نمایشگر لمسی دارد و شبیه میز است. این رایانه به موشواره (موس) و صفحه کلیدهای معمولی نیاز ندارد و کاربران می توانند با انگشتان خود به این رایانه جدید فرمان دهند. این رایانه همچنین می تواند با گوشی تلفن همراه که در نزدیکی آن است ارتباط برقرار کند. به گفته شرکت مایکروسافت، هدف اصلی از طراحی این کامپیوتر فروش آن به موسسه هایی مثل هتل ها، رستوران ها و فروشندگان تلفن همراه است.
    این رایانه از جمله آن دستگاه هایی است که به فناوری «چندلمسی» (multi-touch) مجهز است. رایانه های مجهز به این فناوری می توانند بدون نیاز به موشواره و صفحه کلید و با تماس همزمان چندین انگشت، فرمان ها را دریافت کنند. مشابه چنین سیستمی را شرکت اپل با نام iPhone (آی فون) عرضه کرده است که به زودی به بازار می آید. شرکت هیولت پاکارد نیز در زمینه گسترش فناوری چندلمسی فعال است و در میان شرکت های مشابه بسیار پیشگام است. سورفیس صفحه ای ۷۶ سانتی متری (۳۰ اینچ) دارد و بین پنج تا ده هزار دلار قیمت گذاری شده است، اما مایکروسافت گفته است قصد دارد در سال های آینده نمونه های ارزان تری از این محصول را برای استفاده در خانه ها نیز عرضه کند. به گفته مایکروسافت در آینده استفاده از این رایانه گسترش می یابد و از روی میز و پیشخوان فروشگاه ها به درون خانه ها می آید. به گفته این شرکت چند نفر می توانند همزمان از رایانه «سورفیس» استفاده کنند. فروش محصولات شرکت مایکروسافت به تازگی دچار افت و خیز شده است. در حالی که دستگاه های بازی «ایکس باکس» فروش خوبی داشته است، دستگاه «زیون» که یک ابزار پخش موسیقی است، همچنان از آی پاد شرکت اپل عقب افتاده است.
    BBC

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

هيوا جان ببين دوستمون چي مي گه :

با با من دارم مي گم اين يه چيزي مثل روياست . تا حالا همچين چيزي نبوده با هيچي هم نمي توني مقايسه كني .

تو ليوان و مي گذاري رو صفحه برات Detect مي كنه .. مخ آدم هنگ مي كنه كه اين ليوان و چطوري شناخت ..

پروسه وحشتناك سنگينيه .. اصلا تو فكر نمي گنجه .. بابا يكم حرفه اي تر ببينيم !
    اساتيد من كه خودشون System Tester هاي مايكروسافت هستن كلي تو كفن !!
    خدا میدونه چیا داره گابانا من موندم از چه چیپستی استفاده کرده هههههه چه مینی تا چه حد اوور میشه با ln2 این اوور بشه چی میشه

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

ببين اينطوري فكر نكن
    اولا كه در مورد سخت افزارش هي چي نگفتن .
    براي كار هم فقط يه پاور بهش مي خوره ديگه هيچي نيست . اوور هم كه نبايد به اين سازگار باشه ...يعني اصلا اين سبكي نيست

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ببين اينطوري فكر نكن
    اولا كه در مورد سخت افزارش هي چي نگفتن .
    براي كار هم فقط يه پاور بهش مي خوره ديگه هيچي نيست . اوور هم كه نبايد به اين سازگار باشه ...يعني اصلا اين سبكي نيست
    جدی گرفتی

این یه سیستم هوشمند داره که خدا داند رو چه پایه ای درست شده از دیروز گیر دادم بهش دارم درموردش میخونم ولی باور میکنی هنوز چیزی سر در نیاوردم

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

جدی گرفتی

این یه سیستم هوشمند داره که خدا داند رو چه پایه ای درست شده از دیروز گیر دادم بهش دارم درموردش میخونم ولی باور میکنی هنوز چیزی سر در نیاوردم
    v

اطلاعاتتو Share كن ! :دي

اگه نباشه جاش خالی می مونه f-secure's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

ولي ديگه تا اين حد متعجب شدن نداره
    براي كساني كه اهل فن هستند دوست عزيز اين يك چيز شبيه معجزه هست
    اما اگه دقت كني مردم عادي و عوامي كه پاي tv اين صحنه رو ديدند اصلا براشون جاي تعجب نداشت!!

ضمنا اينجا زودتر روي اين بحث شده:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by f-secure; 08-06-2007 at 14:30.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •