اون یه نفر کیه به تالیا رای داده؟؟؟؟؟
MTN Irancell
IR-TCI
Iran Taliya
اون یه نفر کیه به تالیا رای داده؟؟؟؟؟
يك خنـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــقنوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم به خطوط دولتی رای دادم ولی یک زمانی از تالیا استفاده کردم
تا به حال من از ایرانسل و خطوط دولتی هم استفاده کردم ولی تالیا از نظر کیفیت صدا کیفیت آنتن از ایرانسل و حتی خطوط دولتی بهتره
ايرانسل اگه رو فرم باشه قبل اينکه سر 3--4 ثانيه دليوري برسه دستت رسيده دست طرف!
والا من که هر وقت به ایرانسل SMS زدم خیلی طول کشیده تا بهش برسه حتی بیشتر از یک روز.ولی واسه IR-Tci به غیر از ایام عید مشکلی نداشتم.تالیا هم فقط کیفیت صدای مکالمه خوبی داره.
والا ما هر وقت که اس ام اس می زنیم تا می خوایم به بقیه کارا مون برسیم دلیوریش می یاد برامون
شاید شما ها شانس ندارین![]()
دوستان آیا واقعا فرستادن sms با ایرانسلهی معمولی و اعتباری رایگانه ؟
در ضمن من چند روزه که از ایرانسل اعتباری استفاده میکنم واقعا عالیه از لحاظ آنتن دهی و ...
اس ام اس ایرانسل فقط واسه مشترکین اعتباری در استان خراسان از نیمه اسفند تا حالا مجانی بوده و هست.من خودم ساکن مشهدم و الان سه ماهه که اس ام اس هام مجانیه.ولی چند روز پیش رفتم مسافرت وقتی از استان خارج شدم پولی شد.یعنی واسه تمام مشترکین اعتباری اس ام اس در خراسان رایگانه حالا دیگه نمیدونم جای دیگه هم هست که مثل خراسان باشه یا نه.حتی اس ام اس به خطوط دیگه هم رایگانه.ولی اگه شما تو استان دیگه ای هستی با طرح تابستونه میتونی 2500 تومن بدی و به خطوط ایرانسل اس ام اس مجانی بدی و به خطوط غیر ایرانسل هر اس ام اس 8 تومان
وقتی مشکلی از ایرانسل ندیدم چرا زیرآبشو بزنیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)