Rjoun جان سلام
راستش فک کنم منظورش اینجور عکسه که من خودم با ک800 گرفتم :
اینم هست که بازم سرعت شاتر بالا میخاد :
![]()
Rjoun جان سلام
راستش فک کنم منظورش اینجور عکسه که من خودم با ک800 گرفتم :
اینم هست که بازم سرعت شاتر بالا میخاد :
![]()
سلام
من فكر كردم منظورش بارونه!
ولي انصافا عكسهاي توپ و حرفه اي هستن دمت گرم!
چاکرمسلام
من فكر كردم منظورش بارونه!
ولي انصافا عكسهاي توپ و حرفه اي هستن دمت گرم!![]()
لذت می بریم.............
تبریک...به این می گن عکس!شما با K800 یه همچین عکس هایی میگیری،دیگه ببین با N73 چه شود(مربوط به تاپیک رقابت بین این دو تا گوشی!!!)
در مورد بارون هم باید بگم باید یه موقعی عکس بگیریم که قطره های آب درشت باشن،من ریزش رو امتحان کردم،چیز زیاد جالبی نشده بود!
موفق باشید
ابی جون قربون تو(راستش نمیخام ناراحت بشی ولی ن73 عمرآ بتونه همچین عکسی بگیرهراستش اگه میخای امتحان کن
)
جواب سوالم رو ندادين ميشه سرعت شاتر رو بصورت دستي پايين آورد تا مثل عكس هاي كا 800 بشه عكس انداخت؟
ممنون
من ديدمش خيلي وقتها
الان به نظر شما من يه عينك تك استكاني دارم چشام تيزه؟؟![]()
![]()
![]()
![]()
آغا جان بحث سر اتوفوكس بود و به كجا كشيده
سرعت شاتر رو خير نمي شه كارخونه ايه مكانيكيه
دوستان من من نوكيائي هستم از سوني اريكسون هم بدم نمياد ولي شرافتي بگم اين گوشي ها (كا800 و ان73) در حد هم عكس مي گيرن ولي دوربين كا800 حرفه اي تر و سريع تر عمل مي كنه حتي از شي در حال حركت عكس مي گيره ولي ان73 تاز مي اندازه. تو شب در فاصله ي كمتر از 1/5 متر هم حرف نداره كا800. و هيچ گاه لنز كارل زايش هم دست كم نگيريد.
در عكاسي كا800 يه سرو گردن بالاتر (اينم به خاطر مربوط بودن به سونيه چون چند ساله تو اين كاره تجربش زياده)
تو فيلمبرداري كا800 سوسك و ان73 دوبرابر كا800 مي گيره و لرزش گير دست هم خيلي كمك مي كنه
اميدوارم كسي ناراحت نشه
Last edited by Help118; 12-06-2007 at 17:16.
خير نميشه!
شما براي پايين اووردن سرعت شاتر گزينه اي رو توي هيچ گوشي نداريد.
k800به خاطر گزينه اسپورت ميتونه اينجور عكس بگيره! n73هم داراي چنين گزينه اي هست ولي اتوفوكوس توي n73كار نميكنه در حالت اسپورت براي همين شما روي سوژه فوكوسي نخواهيد داشت
موفق باشيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)