لينك سالمه من دانلود كردم
لينك سالمه من دانلود كردم
با سلام . دوستان عزيزم خسته نباشيد .
دوست عزيزم mahramasrar2 كه تو دانلود موندي بايد بگم : طبق گفته دوستان سايت برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اين سايت هم با ايران مشكل داره . پس راه حلش اينه كه حتماً بايد با ------ بري ودانلودش كني من خودم Softlock Protection Kit نسخه 4 اونو (به گفته سايتش ) دانلود كردم ولي ريجيستر شده نيست .
دوست عزيزم من اگه نتونستي دانلود كني شب حتماً ميشه .
و آقا yashar اگه ميشه كرك رو هم به ما بدن : متشكر ميشيم .
تا بد بدرود
دوستان ورژني كه لينكش رو گزاشتم با تشكر از دوستمان ورژن بروز شده اين سايت است ودرست است تحت ------ است وبراحتي هم قابل دريافت است ضمنا وژن برعكس تصور همه ورژن 4 نيست بلكه ورژن 2007 يا جديد اين برنامه است يعني ورژن 5 كه با pregap ياخته persian kitty جان نيز غير قابل كپي است نام كامل اين برنامه به صورت زير است
softlock protection kit 5.0
ضمنا من برنامه را رجيستر كردم وشماره سريال را هم گرفتم شماره سريال به قرار زير است تا فول ورژن شود ولي متاسفانه جهت ساخت قفل بايد به سايت وصل شد ونياز به اكانت دارد
serial=247E85F2-66438D70-461ED5CB-BD139571
دوستان راهي به ذهنشان نمي خورد؟ باور كنيد ارزشش را دارد من تست كردم ولي سي دي قفل گزاري شده فقط بروي كامپيوتر خودم قابل اجرا است ولي جدا قوي است درواقع غير قابل باور است حيف است اگر نتوان آنرا كرك كرد
Last edited by mahramasrar2; 09-06-2007 at 00:22.
شايد اونها برنامه ارو آپديت كرده باشن تا در مقابل Pregap مقاومت كنه اما پرشين هم ميتونه Pregap رو آپديت كنه تا همين ورژن رو هم بزنه.شايد هم اين كار رو نكنه...
بابت سريال ممنون-با اين سريال تمام سربرگها ظاهر شد و حالا ميشه برنامه ارو تست كرد.
این سریالی که دادید یوزرنیم هم میخواد
اصلا فکر نکنم مال این ورژن باشه
یک دفه دیگه مرور کن
يوزرنيم ايناشو هر چي دوست داشتي وارد كن.
من نرم افزار را کرک کردم و از حالت دمو خارج کردم . و به اسم خودم هم رجیستر کردم . ودیگه نیاز به رجیستر شدن نداره. تمام سربرگ ها و تمام گزینه ها کار می کنن به صورت آفلاین. برای قفل گزاری باید به نت وصل بشی
من این کرک را طوری کردم که هرکس این کرک را ازمن بگیرد .فقط روی سیستم خود شخص کرک کار خواهد کرد. برای اکتیو کردن کرک باید من شماره سریال بهتون بدم
هر کس کرک را می خواهد پیغام خصوصی بده.
خدمت هخامنش عزیزم باید بگم که این هفته ردیف میشه!!!!!!!!!!!
PreGap Image Builder دیگر بروز رسانی نخواهد شد !
CdFactory در راه است...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)