ممکنه اگر سریال چنچ بگیرم نتونم ازش استفاده کنم؟؟؟
ممکنه اگر سریال چنچ بگیرم نتونم ازش استفاده کنم؟؟؟
ریسک ؟
به طور مثال من مشهدو برای خرید D900 و E900 سامسونگ سریال اصلی زیرو رو کردم ولی پیدا نکردم جالی اینه که نمایندگی خود سامسونگ هم نداشت و داشت گوشی های چنج می داد دست ملت .
و در شهر ما اگر گوشیت یک موقعی قطع بشه بین 2000 تا 10000 هزار تومان میگیرن و سریالشو دوباره یک حالی بهش میدن .
در کل به نظر من در مورد این گوشی خاص که قیمت اصلیش با چنجش 100 تومان فرق داره اصلا توجیح اقتصادی نداره در هر صورت قبلا مبارکت باشه .
در هر حال متشکر
ولی یه خورده دیگه باید روش فکر کنم
دی 900آی سریال چنچ یا دی 600سریال اصل
خواهش می کنم کسایه دیگه هم که اطلاع دارند نظر بدند
من توی مبارکه-اصفهان زندگی می کنم
جوابت رو توی پیغام خصوصی دادم.
سلام - من قبلا دی 600 داشتم ولی رفتم یه دی 900 خریدم البته صدای دی 900 از دی 600 کمتره ولی از بقیه جهات از اون سره - پیشنهاد می کنم همون دی 900 را بگیری گوشی خیلی با کلاسیه - تمام طرفدارای نوکیا و سونی اریکسون تو کلاس دانشگاهمون کفشون بریده بود و حرفی برای گفتن نداشتن جز اینکه دهنشون باز بمونه - البته شارژ په دی 900 هم یکم کم هست -- فقط موقع خرید کامل چک کن چون بعضی از اون ها موقع کار کردن هنگ می کنن - مثلا برو توی setting و قسمت wallpaper و اون جا که defult wallpaper هست برو روی عکس های 10 و 11 می بینی یه دفعه هنگ میکنه و خاموش روشن میشه
کسایی که گوشی را دارند لطف کنند چند نمونه از عکسهاش را توی روز و شب بزارند....
موتونید توی سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینکشون کنید
اگر فیلم هم تونستید بزارید
فیلمش رو از الان بهت میگم که حرف نداره.
برادر من الان شهرستانه ولی بزودی میاد. چند تا عکس برات می زارم.
به غیر از شهاب خان هیچ کس دیگه نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام بچه ها من همين امروز 24/3/86 يه گوشي دي 900 گرفتم سريال چنج خيلي دنبال سريال اصلي گشتم كسي نداشت حتي نمائندگي پارس قايم
بعد مجبور شدم چنج بگيرم
ولي اين گوشي كه خريدم
با خودش رم نداشتم تا اونجائيكه من شنيدم ميگن يه رم 1 گيگ با خود گوشي بهت ميدن اين گوشي چيز ي نداشت يه چيزي ديگه هم اينه كه كابل روابط گوشي به تي وي رو هم نداشت گفت بايد بخري خودت
20000 تومان فقط يه كابل روابط رو ميداد![]()
نگرفتم از يه جاي ديگه 6000 تومان خريدم
خوب بگذريم اين گوشي اصل" ملودي چيزي نداره اكثر گوشي هاي سامسونگ ملودي هاي قشنگي داره با خودش ولي اين چيزي نداشت فقط يه 2 تا ملودي ساده داشت همين
از ملودی منظورت چیه ؟؟ ام پی تری یا ام آی دی ؟؟؟؟ 15 تا ملودی mid داره . 2 تا هم آهنگ mp3 توش داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)