تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 33

نام تاپيک: کپی کردن متن در W800 ؟

آخر فروم باز ARASH66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

آرش جون گوشی w800 هست اما نه توی تکست نه توی مسیج فوروارد منوی edit که شما میگی نداره مطمئنم چون با z530 این کار رو انجام دادم و میدونم چه جوریه. نمیدونم گوشی من این منو رو نداره یا مشکل کلیه؟؟ از کجا بفهمم مشکل از گوشی نیست(یعنی تقلبیه؟؟نمیشه که!)
    دوست عزيز چون خودتم با مدل ديگري كار كردي و متوجه قضيه شدي پس دبليو 800 شما مشكل داره !
    چون اينا همشون مشابه همن !
    اگر فكر ميكني مشكل ديگري هم با نرم افزار حال حاظر گوشيت داشتي احتياج به يك فلش داره اگرم نه تا حالا مشكل نداشتي شايد با ريست كلي مشكل حل بشه !

اگه نباشه جاش خالی می مونه nkhdiscovery's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان،مسافر خانه ای به نام تن....

13

دوست عزيز چون خودتم با مدل ديگري كار كردي و متوجه قضيه شدي پس دبليو 800 شما مشكل داره !
    چون اينا همشون مشابه همن !
    اگر فكر ميكني مشكل ديگري هم با نرم افزار حال حاظر گوشيت داشتي احتياج به يك فلش داره اگرم نه تا حالا مشكل نداشتي شايد با ريست كلي مشكل حل بشه !
    یکی از دوستان توی یه تاپیک دیگه گفتند نمیشه وقت تلف نکن اما من بعید میدونم نشه.ظاهرا شما خودت این کار رو کردی آره؟ w810 دوستمم همین طوریه البته مال من اصلیه فیرم ویرش هم R1Bc002 هستش.میخوام فلش نکنم راستی با ریست کلی(master riset ) شماره ها و مسیج ها میپره؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

با ريست كلي شماره و مسيجها ميپره يه سري از فايلها هم ميپره !
    رم خارجي رو هم بايد بيرون بياريد !
    بله من خودم بارها اين كارو كردم و امكان پذيره اون دوستمونم مطمئنا موضوع رو متوجه نشدن !

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

با ريست كلي شماره و مسيجها ميپره يه سري از فايلها هم ميپره !
    رم خارجي رو هم بايد بيرون بياريد !
    بله من خودم بارها اين كارو كردم و امكان پذيره اون دوستمونم مطمئنا موضوع رو متوجه نشدن !
    یعنی چی یه سری فایل ها میپره؟! چه فایل هایی ؟ منظورت play list و برنامه اینهاست یا نه گوشی میپره!!
    مسیج ها مهم نیست شماره ها رو با کامپیوتر synchronise کردم نفهمیدم کجا رفت فقط توی out look میاد نمیدونم چه جوریه میشه راهنمایی کنید؟؟؟ و واقعا ازتون ممنونم قبل از اینکه از ericsson نا امید بشم مطمئنم کردید که این کار نشدنی نیست و یکی مثل شما با W800 این کارو کردید!! راستی از پاسخگویی صمیمانه و مکررتون ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

یعنی چی یه سری فایل ها میپره؟! چه فایل هایی ؟ منظورت play list و برنامه اینهاست یا نه گوشی میپره!!
    مسیج ها مهم نیست شماره ها رو با کامپیوتر synchronise کردم نفهمیدم کجا رفت فقط توی out look میاد نمیدونم چه جوریه میشه راهنمایی کنید؟؟؟ و واقعا ازتون ممنونم قبل از اینکه از ericsson نا امید بشم مطمئنم کردید که این کار نشدنی نیست و یکی مثل شما با W800 این کارو کردید!! راستی از پاسخگویی صمیمانه و مکررتون ممنون
    دوست عزيز ببين وقتي ميخواهي ريست كلي كني خود گوشي از قسمت more ميگه كه چه فايلهايي ميپره ولي من چند بار كردم فايلهايي كه رو رمت هست اصلا دست نميخوره منظومر مموري هستا !
    رمه داخليت تم ها و عكسها تلفن ها اس ام اس ها ميپرن !
    بله شما مطمئن باش كپي كردن پيست كردن رو با سوني اريكسون ها به راحتي انجام ميدن !

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

دوست عزيز ببين وقتي ميخواهي ريست كلي كني خود گوشي از قسمت more ميگه كه چه فايلهايي ميپره ولي من چند بار كردم فايلهايي كه رو رمت هست اصلا دست نميخوره منظومر مموري هستا !
    رمه داخليت تم ها و عكسها تلفن ها اس ام اس ها ميپرن !
    بله شما مطمئن باش كپي كردن پيست كردن رو با سوني اريكسون ها به راحتي انجام ميدن !

اما w800 , k750 از هرکی میپرسم نمیتونه و edit نداره در صورتی که شما گفتی میشه و این کار رو کردی...!؟!؟!؟! w810 که میشه و عجیبه توی این دو گوشی نمیشه.... به هر حال با مستر ریست درست نشد. کسی رو سراغ نداری w800 داشته فلش کرده باشه؟؟ قکر کنم باید یه تاپیک با این عنوان بزنم تا یکی رو پیدا کنم . .................................................. .................................................. ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه hemo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

عزيزان من . . . w800 اين امكان كپي كردن رو نداره . . . خودتون رو خسته نكنيد . . .

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

arash جان جواب دوستمون رو بده ... شما با W800 این کارو کردی یا مشابه هاش؟؟ اگه نشدنیه ولش یه کلک رشتی دیگه برا مسیج و تکست میزنم....

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

دوست من واقعا عجيبه !
    من تا اونجايي كه يادمه ميشد !
    حال اگر شما الان كه اين مدل دستتونه ميگيد نداره خب پس نداره !
    فكر كنم بايد يه كلك ديگه بزنيد !

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

آقا یعنی چی ؟؟؟ کشک؟؟؟ ............................

w800 هم w800 های قدیم! شما چند وقت پیش داشتی؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •