دوستان لطف كنند طبق انچه در ابتداي تاپيك مطرح شده مطالب خود را درج بفرمايند واز مطالب متفرقه در اين قسمت پر هيز بفرمائيد تا به غير از شلوغ نشدن اين تاپيك همه چيز هم مرتب وشسته رفته از آب درآيد
با تشكر
من بهترين قفلي كه ديدم بروي يك cd مجموعه داستانهاي انگليسي بود از يك شركت در تهران كه نكته جالبش اين بود كه با هيچ نرم افزاري قابل رايت يا كپي نبود و بعد از ايميج گرفتن حجم ايميج يك ونيم گيگابايت بود و غير قابل پخش هم بود من تا به حال هيچ قفلي قوي تر از آن نديده ام نام شركت را برايتان پيدا خواهم كرد البته اگر دوستان بنا را بر تبليغات نگذارند
در اين تاپيك حتي در صورت نام برده شدن از شركت خاصي از نظر من موردي ندارد چرا كه در ديگر تاپيك ها اين امكان وجود ندارد والبته اين باعث خواهد شد كه كاربران به بيراهه نروند ودر صورتي كه اميدشان از همه جا بريده شد حداقل يك جائي باشد كه بتوانند با آن تماس بگيرند والبته اين به معناي تبليغ براي ْآن شركت خاص نيست وخواهشا اين مباحث را در ديگر تاپيك ها دنبال نفرمائيد تا باعث به همريختگي وپخش شدن كل مطالب در همه تاپيك هاي ديگر وهمچنين باعث بلوكه شدن مباحث شما توسط مديران مربوطه خواهد شد
منتظر نظرات شما هستيم ضمنا لطف كنيد در صورتي كه از قفلي نام مي بريد مزايا ومعايب آنرا برشماريد ودر صورت امكان يك cd كه تحت آن قفل قفل گزاري شده را بيان كنيد تا ديگران تست والگو برداري كنند ودر صورت تمايل بتوانند حتي با شركت سازنده تماس بگيرند