واقعا!!!!!
ولی نمتونیم بگیم هرچی که خز شد ، دیگه به درد نمی خوره جون با این حساب خیلی چیزهای خوب هم خز می شن.....![]()
واقعا!!!!!
ولی نمتونیم بگیم هرچی که خز شد ، دیگه به درد نمی خوره جون با این حساب خیلی چیزهای خوب هم خز می شن.....![]()
فکر کنم اگه بگیم در سطح تیم ملی خز شده صحیح تر باشه ، نه ؟!!!
مهم استفاده ایه که از گوشی می کنین وگرنه الان خیلی چیزها توی ایران خزه
ماشین پراید و 206
مهم استفاده است وگرنه من خودم 50 تا مدل گوشی داشتم ولی هنوزم ازم بپرسن کدومش از همه بهتر بود میگم 6600 چه خز باشه چه نباشه می ارزه به هرچی گوشی جدید
پی 990 هم مثل اون
نه بابا چرا شلوغش ميكنيد.همش مگه چند روزه ارزون شده.از اين خبرا نيست.به اين زوديا خز نميشه هرچند كه مخالف اين الفاظ واقعا مسخره هستم.ولي هنوز خيلي زوده بگيدش خز.هرچقدر هم فروش بره تا يكماه اينده هم حتي عمرا به فروش كا 750 يا ان 70 برسه.اگر امار رسمي گرفته ميشد ميفهميديد از خيلي از گوشيهاي ديگه كمتر فروش رفته.قضيه اون افغانيه كه اون دوستمون ميگه شوخي و جديشو نميدونم ولي من چند وقت پيش خودم گفته بودم كه اشغاليه دم در خونه خودم كه اومده بود ان73 داشت.اين قضيه مال ايام عيده كه ازم عيدي ميخواست و گوشيش زنگ خورد.
سلام
اگر خز بشه لوازم یدکی همه جا موجود میشه
قیمتش بهتر میشه
و.......
چون افراد زیادی از این گوشی دارند که بد نیست (البته اگر نخوای با گوشی کلاس بذاری)
من که خز شدن رو قبول ندارم .مهم این هست که شما میتونین از تمام امکانات گوشی استفاده کنین ولی اون کسی که میره واسه کلاس گوشی رو میخره حتی بلد نیست توی منهاش بره.من از اینجور ادمها زیاد دیدم.
به نظر من اصلا خزززززز نشده چون یک کارایی هایی داره که گوشی های دیگه ندارند
بدشم به نظر شما هر گوشیی که دست مردم زیاد باشه خزززززز است
مملکت ما رو نگاه کن که چه عقیده ی بدی دارند![]()
شماه تلفنش رو ازش بگیر.من خریدارم![]()
نه اصلا اینطور نیست کی میگه خز شده ..........
تو ایران اکثرا اون گوشیهایی خز میشن که از 200 قیمتشون پایینتر باشه........![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)