ولی بدنش استیله
خیلی خوشکله![]()
اره گوشی خوشگلیه
البته به نظر من نوکیا تو گوشی های پیشرفته یا نسبتا پیشرفته جاواش تجربه های خوب و نسبتا موفقی داره ! مثه 6233 و 6270 و 6230i و...!ايراداتش كه به چشم مي خوره نداشت سيمبيانه و كاور لنز نداره براي اين دوربين با اين لنز به اين قدر حساس نذاشتن كاور لنز كار احمقانه اي از نوكيا بوده ولي طراحيش خيلي خوبه ولي من اصولا گوشي كشويي دوست ندارم
به نظر من کار درستی کرد که اینو جاوا زد ! بعد از ساختن چند گوشی با دوربین 3 مگ و سیستم عامل سیمبین این گوشی ( که از نظر طراحی میتونه ادامه دهنده طرح 6270 و 6280 باشه ) اگه مشکلات نرم افزاریه 6280 رو نداشته باشه بدون شک میتونه جای خوبی برای خودش تو بازار باز کنه ! هر چند که 6270 و 6280 هم با وجود تمام مشکلاتشون جزو گوشی های پر فروش نوکیا تو زمان خودشون بودن !
در مورد لنز هم موافقم نداشتن لنز در همچین گوشیی با دوربین 3 مگ ضعف بزرگیه !
البته فکر میکنم لنزش مثل n90 توسط یک پوشش محافظت میشه و دیگه نوکیا ترجیح داده اون کاورهایی که بعضا شل میشه رو حذف کنه!
در مورد سیستم عامل هم با جاوا بودن موافقم چون هم سرعت گوشی بالا میره هم احتمالا قیمتش پایین میاد و هم بهانه ایکه طرفدارهای نوکیا و سونی که تا بحث مقایسه k800 یا k810 با n73 میشه فورا میگن n73 اسمارت فونه و با اینها قابل مقایسه نیست رو حل کرده!
البته به احتمال زیاد مکانیسم کشویی این گوشی مثل 6270 و... نیست.
نکته ی جالبی که تو اکثر گوشی های جاوای نوکیا هست ... اینه که صدای بلند و با کیفیتی دارن و همینطور نوکیا ال سی دی های با کیفیت و بزرگی روی این گوشیا میذاره ! ال سی دی 6270 و حتی 6233 ( با این که زیاد بزرگ نیس ال سی دیش ) کیفیت خیلی خوبی داره !
و یه مساله دیگه استفاده از دوربینایه نه چندان قوی تو این گوشیا بود ( به خصوص تو 6233 که دوربین 2 مگ ضعیفی داره )
البته استفاده از لنز کارل زایس نشون میده نوکیا تو این گوشی احتمالا از دوربین قویی بهره میبره !
خدایی خوشگله
بابا از بس گفتيم مرديم!
نوكيا كي ميخواد اين فلاش درپيت Ledرو بندازه دور يه زنون ناز بندازه رو گوشياش! تورو خدا حيف 2/3 نيست!؟
اینم یه سیاست هست Rjoun جان
راستش اگه بیاد و قیمتش خوب باشه یکی میخرم
چون واقعآخوشکل و دارای ال سی دی ردیف و دوربین و صدای خوبی هست
البته به احتمال قوی دوربینش مثل ک800 و یا ن73 نیست
آره حق با شماست اگه بخواد يه گوشيه كامل بزنه كه بازار گوشيهاي ديگه كه كساد ميشه!
نه بابا حالا حالاها بايد گوشي بياد تا اين دوتا بيان پايين! مگه اينكه يه 5 مگا پيكسلي بتونه از پس شاهكار نوكيا N73و سوني اريكسون King800بربياد!
فکر میکنم اگر کسی اون رو بخره بیشتر به خاط قافه خوشگلش باشه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)