سلام من اين كد رو دادم به گوشيم ولي سر ماه كه قبض اومد فرقي نكرده بود
سلام من اين كد رو دادم به گوشيم ولي سر ماه كه قبض اومد فرقي نكرده بود
يعني مخابرات از سر يك ثانيه اون هم ميگذره؟ :lol:
دقيقا همينطوره كه ميگينوشته شده توسط ali.
اين كد ها رو وقتي وارد ميكني فرض ميكني كار ميكنه ولي مخابرات بستتشون چون از يك ثانيه هم نميگذره.......
![]()
من يكي رو ميشناسم كه با دست زدن سيم كارت همين حالا و حدود يه سالي هست كه داره رايگان بدون محدوديت استفاده ميكنه
ولي با تمام سماجتي كه بخرج دادم چيزي نگفت :|
در اين مورد من يكي كه خيلي حرف زدم اما كو گوش شنوا
به قول سودا اگه هم باشه 100٪ پابليك نيست و نخواهد بود
وقت صرف اين موضوع نكنيد
اين تاپيك 5 تاپيك در اين مورد هست كه نتيجه هم 0
خوب بچه ها در رابطه با اين موضوع من يه چيزي بهتون بگم
من خودم اين كار رو كردم و جواب هم گرفتم ولي اين كار فقط با گوشي هاي نوكيا ميشه اونم نه با كد روي گوشي جايي كه سيم كارت شما قرار ميگيره 6 تا پايه هست كه بايد روي يكي از اونها رو با يه چسب نازك بپوشونيد اون پايه هم پايه وسط در سمتي كه سيم كارتتون يه لبه نداره و چهار گوش نيست
تذكر : اين كار تا 3 دقيقه پول نمياندازه و بعد از اون هم نصف ميندازه ملي اگر مخابراط بفهمه امتياز خط رو ميگيره كه اونم تا نبينن نميفهمن![]()
سلام
من گوشي نوكيا 1100 دارم اين كد رو قبول كرده ولي منتظرم قبض اين دفعه اش بياد تا ببينم اين موضوع درسته يا نه :?:
البته من كه خودم باورم نميشه كه مخابرات همچين حالي به ملت بده![]()
گرون ترش نكنن بي خيال 3 دقيقه رايگان![]()
كد: :*#746025625#
سلام
من هم اینا رو چند سال پیش امتحان کردم البته اون موقع گوشیم 1100 بودولی گول اون پیغامی رو که می آد نخورید چون کار نمی کنه
البته یکی از دوستام یه روش ذیگه هم گفت که فکر کنم اونم بی نتیجه باشه
میگفت به جای 0 که کد یه شماره است +98 بزن نمی دونم ولی امتحان کنید شاید جواب داد.
دوست عزیز آخه این شایعات چیه مینویسی اینجا؟!!!
مگه شمارنده پالس در خود سایت های مخابرات نصب نشده؟
پس شما چطور با پوشاندن 1 پایه سیم کارت میخوای سر مخابرات رو گول بمالی؟!!!!!
آخه یک کم هم خودتون فکر کنید میبینید که این راه ها امکان پذیر نیست.
یا حق
اون دوستتون سركارتون گذاشته! اصولا كد كشور ما 0098 هست كه به عبارتي دقيقا همين +98 با اون يكيه. و هيچ فرقي هم با گرفتن 0 نداره. انگاز شما موبايل نداريد مگه خودتون نديديد كه خيلي از شماره هاي تماس گيرنده ها كه ميفته اولش همين +98 رو نوشته؟
دوستا عزيز كاش يه نگاهي به تاريخ آخرين پست كه مال 3 سال پيشه مينداختيد. اون زمان از اين روش ها ميشد استفاده كرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)