نه همون طور که آقای گابانا فرمودند شک وار میکنه ممکنه و ممکنه به هر کدام از قطعات بخ خصوص هارد آسیب وارد کنه
نه همون طور که آقای گابانا فرمودند شک وار میکنه ممکنه و ممکنه به هر کدام از قطعات بخ خصوص هارد آسیب وارد کنه
این حرف رو بر چه اساس می زنید!؟؟؟
اصلا شما می دانید که کلید ریست به کدام بخش مادربورد می ره؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اصلا بهتره به سازندگان مادربورد نامه ای بنویسیم و بگیم که کلید ریست رو حذف کنند
خوب داره همین کار هم میشه
بنا به توصيه علما اگه سيستم هنگ كرد و چاره اي جز ريستارت سخت افزاري نبود بهتره كه دكمه پاور سيستم رو فشار بديم و چند ثانيه نگهداريم تا خاموش بشه و دوباره روشن كنيم. اينطوري ضرر كمتري به قطعات مي رسه.
ميراژ جان ..
اين كليد ريست با اون چيزي كه شما در ذهن در مورد Cpu داريد فرق مي كنه .
شما گفتيد كه كليد ريست مربوط ميشه به Cpu و از طرفي گفتيد كه مثلا ويندوز رو خراب مي كنه .
حالا سوال من از شما اينه - اول اينكه ويندوز روي رم ذخيره ميشه و اگر Cpu ريست شه چه ربطي داره به ويندوز ؟
دوم اينكه فرض ربطي بين Cpu و ويندوز باشه . اگر قرار باشه با ريست ويندوز خراب شه پس اصلا ريست نبايد بكني . شما 100 بار ريست كن 1 در 100 احتمال داره ويندوز مشكل پيدا كنه .
شما استدلالتو بيان كن /.
حرف شما متین ولی اگه همون اول که کامپیوتر می خواد بالا بیاد 100 بار پشت سر هم ریست کنی باز هم مشکلی پیش نمی یاد!!
آیا شما برای حرف هایی که می زنید دلیل و علتی دارید؟
آیا من برای حرف هایی که می زنم دلیل و علتی دارم؟
سیستم های را دیدم که نرم افزار(مثلا ویندوز) به علت ریست دیگر کار نمی کرد و علتش هم خرابی در فایل های نرم افزار بود.
اگر در حین ذخیره سازی یک فایل عملیات نوشتن به صورت آنی متوقف شود. باعث خرابی قسمتی یا کل فایل می شود
احتمال خرابی وجود دارد. در این مورد بیشتر توضیح نمی دماگر قرار باشه با ريست ويندوز خراب شه پس اصلا ريست نبايد بكني . شما 100 بار ريست كن 1 در 100 احتمال داره ويندوز مشكل پيدا كنه .![]()
![]()
![]()
1-رم جزو وسایل ذخیره سازی نیست
ميراژ جان ..
اين پاسخ سوالات من نبود ..
اينطوري نميشه بحث كرد !!
خوب يدفعه مي گفتي هردنبيل هر كي هر چي دلش مي خواد ميگه ديگه !!آیا شما برای حرف هایی که می زنید دلیل و علتی دارید؟
آیا من برای حرف هایی که می زنم دلیل و علتی دارم؟
بله من دليل دارم - شما رو نمي دونم . تا پاسخ سوالات منو نديد من هم دليلي نمي آرم .
حالا دعوا نکنید...
ولی امیدوارم تو همه ی تاپیک ها دعوا بشه تا تاپیک اینجوری تاپیک پر بار بشه!!
من نمی دونم به این ربط داره یا نه ولی :
من همیشه عادت داشتم سیستممو از پاورش خاموش می کردم دیگه تو ترن آف و اینا نمی رفتم بعد یه بار هرکاری کردم ویندوزم بالا نمی اومد واسه همین مجبور شدم یه ویندوز جدید بریزم خیلی هم تو این کار حرفه ای نیستم.خلاصه وقتی که ویندوز جدید بالا اومد دیدم هارد 80 ام شده 30.گفتم لابد مشکل از ویندوز نصب کردن من بوده اما چند وقت پیش دادم یه مهندس واسم ویندوز ریخت هنوزم هاردم همون 3 هستش.
حالا نمی دونم به این ربط داره یا نه. می شه بگید باید چی کارش کنم؟درست می شه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)