sap عزيز شماره همون +9891100510 هست و روي خيلي از گوشيا تست شده و جواب داده....(يه sms centre جديده)ُُ،
soltangaboos
جان منظورت از اينكه انگليش دو سه حرف بيشتر نميوتونه سند كنه چيه؟
اگه ميتوني يكم بيشتر توضيح بده :!:![]()
sap عزيز شماره همون +9891100510 هست و روي خيلي از گوشيا تست شده و جواب داده....(يه sms centre جديده)ُُ،
soltangaboos
جان منظورت از اينكه انگليش دو سه حرف بيشتر نميوتونه سند كنه چيه؟
اگه ميتوني يكم بيشتر توضيح بده :!:![]()
پس شرمنده چون به من همون شماره رو دادن! 501 رو :oops:
doyenfox,
سلام داين فاكس
عارضم خدمت شما كه اولا روشي كه دوست خوبم پاتال گفت جواب داد و من از اين بابت واقعا خوشحالم
ثانيا اين كه ديگه توضيح نمي خواد وقتي حجم اس ام اس از 3 4 حرف بيشتر مي شد يا دو كلمه اي به بالا بود پيغام sending masseg failed را مي داد كه حاكي از ارسال ناموفق بود
patal,
سلام پاتال عزيز
واقعا دستت درد نكنه .مشكلي را كه هيچ كس نتونست حل كنه تو تونستي. از اين به بعد شما را استاد خودم خواهم دانست.
واقعا ممنون روحم تازه شد
soltangaboos عزيز ...
من فكر ميكردم اون توضيحاتي كه پاتال عزيز دادن شما بلدي....
ولي در هر حال خوشحالم كه مشكلت حل شد![]()
سلام
soltangaboos جان، شما لطف داري. :oops:
همين كه مشكلت حل شد، من و خوشحال كرد.
خوش باشي،
©م.م.©
سلام پاتال جان دستت درد نكنه اين مشكل من هم بود خيلي دمت گرم ولي آيا راهي هست كه هميشه خود گوشي از پروفايل2 استفاده كنه و ديگه احتياج به تنظيم نداشته باشه؟
در ضمن براي فوروارد كردن ديگه sending option نداريم اين مشكل را چه جوري حل كنيم؟
متشكرم و موفق باشي.
خیرآيا راهي هست كه هميشه خود گوشي از پروفايل2 استفاده
كنه و ديگه احتياج به تنظيم نداشته باشه؟
حلی ندارهدر ضمن براي فوروارد كردن ديگه sending option نداريم اين مشكل را چه جوري حل كنيم؟
فكر كنم اگه شما به جاي فوروارد ،edit رو بزني بعد توي محيط edit،قاعدتا بايد گزينه ي sending option رو داشته باشي![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)