خدایی عجب سوالی ... عزیزم بذار حالا N95 امتحانشو پس بده تا بعد ....
خدایی عجب سوالی ... عزیزم بذار حالا N95 امتحانشو پس بده تا بعد ....
میدونم سوال احمقانه ای بود ولی به هر حال ......
آقا سامان از ولیعصر قیمت گرفتید؟ ( خدایی خیلی پرتوقعم ! شرمنده!!!! )
جسارت به هم سايتي هاي محترم و محترمه نشه ها ولي من همين ديروز از يكي از دوستانم كه تقريبا فروشنده هست پرسيدم به من 1.700.000تومان قيمت دادش....
11/3/1386
من دیشب تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیدم که سه تا شرکت مختلف n95 رو به سه قیمت مختلف میفروختند
یکی که می گفت 700000 و خورده ای . یکی دیگه می گفت 1170000 . یکی دیگه می گفت 1350000
چرا انقدر تفاوت قیمت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کدومش درسته؟؟؟؟؟
هنوز ان95 تازه وارد شده بايد كار بشه روش بعغد ايراداتش مشخص بشه توسط مهندسان ودو سه تا تكنولوژي جديد بياد رو ان95 آي سوار مي كنن و راهي باز مي كنن.
امكاناتي كه ان95 داره فكر كنم تا 30 سال آينده هم تو ايران راه اندازي نشه گرچه فقط به ان95 نيست خيلي از گوشيي هاي رده پايين امكاناتشون فقط اسمه و پوزه. والا همشون كلك پول خرج كردنه درسته منم دلم مي خواد داشته باشمش
احتمالا ريجستر نشده و يكي ديگه چنجي و يكي ديگه اصل باشه ولي هميشه با گارانتي اتصالات هيچگونه شك وشبهه اي در ميان نخواهد بود
درسته که اتصالات مطمئنه. ولی انصافا بدجوری از این آشفته بازار موبایل استفاده کرده و مردم را تیغ میزنه! قیمتهاش خیلی بالاست.
به نظر من هیچ فرقی بین اون گوشی که گارانتی اصلی داره با اونی که گارانتی نداره نیست ... چون اگه برای گوشیت اتفاقی هم بیوفته این شرکتهای به اصطلاح گارانتی یه عیبی روی گوشی میزارن که از زیر گارانتی خارج بشه ... پس بهتره ادم درست استفاده کنه و مراقب باشه که اتفاقی نیوفته و اون 50 60 تومن اختلاف قیمت رو هم بزاره تو جیبش حالشو ببره ....
آخه اختلاف قیمتش با گارانتی دارش 50 60 تومن نیست حداقل طبق آخرین آماری که من گرفتم حدود 150 تا 200 تومن هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)