تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 145 اولاول 1234561252102 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 1443

نام تاپيک: كلوپ D900 و D900i

آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

شرمنده كه اين تقاصا رو مي كنم.
    كسي مي تونه براي من يه هدفون تهيه كنه مال خودم خرابه يعني خرابش كردم و خيلي ضد حال خوردم.تو اين خراب شده اي كه من هستم هر جا رفتم گير نيومد كه نيومد.
    سر کوچه ما داره.
    ضمن اینکه من طبقه پایین علاالدین دیدم.

کجا هستی؟ اگه گیر آوردم چطور بهت برسونم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba_18843's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کلاردشت

پيش فرض

آقا لطف داري برات پيغام گذاشتم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض سلام

سلام به همه دوستان و مخصوصا شهاب عزیز
    شهاب جان یا بقیه دوسنان اگر میتونن به من کمک کنن ممنون میشم
    من امروز 17/3/86 رفتم یه گوشی دی 900 از نمایندگی توی خیابون جمهوری با گارانتی پارس قائم گرفتم
    توی جعبه فکر میکنم همه چیز بود : شارزر . هدست با سیم . کابل خروجی تلویزیون . usb . و چندتا دفترچه که یه دفترچه راهنما فارسی هم گذاشت روش .
    سریال روی جعبه گوشی با زیر باتری ر توی خود گوشی هم یکی هست . البته با زدن کد #06#* سریال اومد
    من این گوشیو یا مموری 1 گیگایایت خریدم 360 نومن . البته بگم منشی تلفن و منو فارسی هم کار میکرد .
    اولا میخواستم بدونم با قیمت خوبل خریدم ؟
    و بعد اینکه وقتی داشتم میخریدم فروشنده گفت فعلا با سیم کارتهای ایرانسل و تالیا میتونین باهاش کار کنین پرسیدم چرا مگه رجیستر نشده > گفت چرا شده سریالشم اصلی هست ولی مخابرات هنوز نیرده روش شبکه وش حداکثر تا آخر امین ماه شرکت پارش قائم تعهد داده که 0912 هم راه میفته
    حالا شهاب جان به نظرت این مشکل بر طرف میشه یا اینکه نه ؟ یعنی الان همه دی900ها با سریال اصلی اینطورین ؟
    واقعا ممنون میشم کمکم کنی آخه خیلی نگرانم که نره روی شبکه گوشی رو دستم بمونه
    شاد و سلامت باشین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض سلام

من امروز 17/3/86 رفتم یه گوشی دی 900 از نمایندگی توی خیابون جمهوری با گارانتی پارس قائم گرفتم
    توی جعبه فکر میکنم همه چیز بود : شارزر . هدست با سیم . کابل خروجی تلویزیون . usb . و چندتا دفترچه که یه دفترچه راهنما فارسی هم گذاشت روش .
    سریال روی جعبه گوشی با زیر باتری ر توی خود گوشی هم یکی هست . البته با زدن کد #06#* سریال اومد
    من این گوشیو یا مموری 1 گیگایایت خریدم 360 نومن . البته بگم منشی تلفن و منو فارسی هم کار میکرد .
    و بعد اینکه وقتی داشتم میخریدم فروشنده گفت فعلا با سیم کارتهای ایرانسل و تالیا میتونین باهاش کار کنین پرسیدم چرا مگه رجیستر نشده > گفت چرا شده سریالشم اصلی هست ولی مخابرات هنوز نیرده روش شبکه وش حداکثر تا آخر امین ماه شرکت پارش قائم تعهد داده که 0912 هم راه میفته
    حالا شهاب جان به نظرت این مشکل بر طرف میشه یا اینکه نه ؟ یعنی الان همه دی900ها با سریال اصلی اینطورین ؟
    شاد و سلامت باشین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض سلام

شاد و سلامت باشین

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

چند دفعه؟
    عزیزم توی همون تاپیکی که باز کردی جواب میدم.

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

شاد و سلامت باشین
    امیر جان همینطور که آقای شهاب گفنن هست ... 1000 تا 1000 سریال به مخابرات میدن تا رجیستر کنن ... حداکثر 7 الی 10 روز طول میکشه ... اگر نشد زنگ بزن به شماره همون پارس قائم که روی جعبه گوشیت هست .... 70-88504468
    نگران هم نباش %100 رجیستر میشه - پارس قائم مطمئن هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba_18843's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کلاردشت

پيش فرض

سلام خدمت دوستان.
    من مي خوام گوشيمو بدم برام فارسي كنن تا هم اس ام اس فارسي رو نشون بده هم روش منشي تلفني نصب بشه.چون شهرستان هستم گوشي رو مي خوام بدم تهران.حالا اگه برنامه -- تم -- فريم وار -- يا هر چيز مناسب ديگه اي كه وجود داره و مي شه رو گوشي نصب كرد اگه برام بذاريد خيييييييلي ممنون مي شم چون ديگه نمي تونم گوشي رو براي اين كارا دوباره بفرستم .
    جاوا رو هم كه نتونستم نصب كنم به خاطر همين هر چيز مناسبي مثل بازي و برنامه هست برام بذاريد.
    در ضمن يه سوال:moby explorer روي دي900 نصب ميشه؟
    و يه سوال ديگه : به جز راهي كه براي نصب جاوا گفته شد روش ديگه اي وجود نداره؟

حـــــرفـه ای S a f a 6 4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    هر جایی به غیر از اینجایی که هستم

پيش فرض

سلام دوستان منم یه سئوال داشتم

من دیروز رفتم برای مادرم یدونه d900 خریدم

داشتم تو اینباکس گوشی رو نگاه میکردم زده بود 50 تا مسج بیشتر توش جا نمیشه !!!!!

راهی نداره که از این تعدا بیشتر بشه !!؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

سلام خدمت دوستان.
    من مي خوام گوشيمو بدم برام فارسي كنن تا هم اس ام اس فارسي رو نشون بده هم روش منشي تلفني نصب بشه.چون شهرستان هستم گوشي رو مي خوام بدم تهران.حالا اگه برنامه -- تم -- فريم وار -- يا هر چيز مناسب ديگه اي كه وجود داره و مي شه رو گوشي نصب كرد اگه برام بذاريد خيييييييلي ممنون مي شم چون ديگه نمي تونم گوشي رو براي اين كارا دوباره بفرستم .
    جاوا رو هم كه نتونستم نصب كنم به خاطر همين هر چيز مناسبي مثل بازي و برنامه هست برام بذاريد.
    در ضمن يه سوال:moby explorer روي دي900 نصب ميشه؟
    و يه سوال ديگه : به جز راهي كه براي نصب جاوا گفته شد روش ديگه اي وجود نداره؟

فریمور فارسی اگه می خوای، تم و این چیزا رو باید بی خیال شی. اونا زبونشون روسیه.

moby explorer فقط برای سونی اریکسون طراحی شده.

راه دیگه نصب برنامه و بازی، از طریق اینترنت هست.

سلام دوستان منم یه سئوال داشتم

من دیروز رفتم برای مادرم یدونه d900 خریدم

داشتم تو اینباکس گوشی رو نگاه میکردم زده بود 50 تا مسج بیشتر توش جا نمیشه !!!!!

راهی نداره که از این تعدا بیشتر بشه !!؟؟؟؟
    50 تا مسیج توی سیم کارتت جا میشه و بعد از اینکه سیم کارتت پر شد، 200 تا مسیج هم توی گوشی جا داره.

از قسمت پیامها، برو به وضعیت حافظه. اونجا نوشته.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •