درسته.
من هم با این کینگ استون مسخره خیلی مشکل داشتم. اصلاً هم نباید طرفش رفت. از اون چیزاییه که الکی گنده اش کردن (مثل سونی اریکسون)
خلاصه اینکه من پیشنهاد می کنم رم 1 یا 2 گیگ با مارک sanDisk بگیری. فقط.
درسته.
من هم با این کینگ استون مسخره خیلی مشکل داشتم. اصلاً هم نباید طرفش رفت. از اون چیزاییه که الکی گنده اش کردن (مثل سونی اریکسون)
خلاصه اینکه من پیشنهاد می کنم رم 1 یا 2 گیگ با مارک sanDisk بگیری. فقط.
اصلا فارسی کردن با هیچ منطقی جور در نمیاد , اگه فارسی داشت که چه بهتر , ولی اگه نداشت بی خیال فارسی شدن بشی راحت تره .
فقط گوشی موبایل نیست , ویندوز و لینوکس هم از این قضیه آسیب دیده اند .
ولی مهمتر از فارسی کردن , شناسوندن فارسی به گوشیه , مثلا اگه بخوایی یک فایل با اسم فارسی رو توی گوشی ببینی باید فارسی رو بشناسه ( و الحق امکان فوق العادیه برای یکی مثل من که با فارسی زیاد سر و کار دارم )
سلام
ببخشيد يه سوال: d900 برنامه هاي 3gp رو پشتيباني مي كنه؟؟؟
با سلام .....
می خواستم بدونم آیا میشه تو گوشی D900 عکس ها را تمام صفحه دید ؟ ( منظورم همه عکس هاست )
شرمنده یلدا جان ولی فکر نکنم 3gp برنامه باشه.
فرمت فیلم هست و مسلماً دی900 این فرمت رو پشتیبانی می کنه.
سعید جان فکر نمی کنم فارسی شدن این گوشی صدمه ای بهش وارد کنه.
چون این فارسی سازی توسط خود شرکت سامسونگ کره انجام میشه. (منظورم فارسی سازی فایل فریمور هست) بقیه اش هم که یه فلش ساده است.
همه عکسها رو خیر.
فقط بعضی از عکسا. شرط و شروط داره واسه خودش![]()
اتفاقا منظور من هم همین بود که باید خود گوشی فارسی داشته باشه و گر نه ( مثل نوکیا که میدن فارسیش میکنند و خراب میشه ) روی سامسونگ باید فارسی داشته باشه ( احتمالا ایران بازار خوبی براای سامسونگه )
حالا چرا بهت بر می خوره . 4 تا پست دادی فکر کردی آخر کامپیوتر و فروم و این حرفایی .
همین جناب اقای شهاب بارها و بارها به گوشی بقیه توهین کرده(یک نمونه اش : به گوشی های سونی اریکسون می گفت ضایعات چینی) حالا اومده واسه ما درس فرهنگ میده .البته من خودم ارادت خاصی نسبت به آقا شهاب گل دارم و لی یه کم باید از تعصبش کم کنه.
Last edited by nima_989; 03-06-2007 at 13:53.
هنوزم میگم گوشی فوق العاده شیک و خوش دستیه مخصوص از نظر ال سی دی.
ولی یادتون باشه داریم پول میدیم تلفن همراه بخریم نه تلویزیون و دوربین .
گوشی که باید دائم به برق وصل باشه که میشه گوشی ثابت. بعضی وقتها روزی دو مرتبه شارژش می کنم .
اصلا نباید توی این قضیه سخت گیری کرد , بعضی فقط تلفن همراه میخواند بعضی فقط یه ابزار برای کل کل بلوتوث , بعضی برای دوربین میخرند , یه عده هم دوست دارند موزیک گوش کنند و فیلم تماشا کنند , یه جمع اقلیت هم دوست دارند گوشی که دستشونه کمتر دست مردم باشه .
حد وسط این چیزها خیلی برندها و مدلها میشه . نمیشه قطعی نظر داد برو مثلا D900 بگیر . ولی اگه حد وسط همه اینها رو 20 تا گوشی انتخاب کنیم از صدر نشینها D900 هست .
در لحظه امکان نداره که هم گوشی باریک و ظریف باشه هم باطری قوی داشته باشه .
آره خوب! منم همينو مي خواستم بگم!![]()
سپاس از جوابتون
Last edited by YaldaT; 03-06-2007 at 20:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)