تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بلندترین صدای اسپیکر توی واکمنهای سونی اریکسون کدام اس

راي دهنده
34. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • دبلیو 810

9 26.47%
  • دبلیو 850

10 29.41%
  • دبلیو 900

9 26.47%
  • دبلیو 950

6 17.65%
صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 36

نام تاپيک: بهترین واکمن از لحاظ صدای اسپیکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

تا حالا دو نفر نظر دادن که صدای اسپیکر 950 بهتره . به چه دلیل آخه شما با سایر گوشی ها امتحان کردید
    میتونید برید توی کلوپ من همه ی مطالبش رو نوشتم حتی با کا310 مقایسه کردم صداش از ان هم ضعیف تر بود آخه این چه مدل واکمنی هستش ؟ ولی گوشی باوقاری هستش محکم و با کلاس
    خواهشا شما دو نفر بیایید یه توضیح بدهید من که اصلا قانع نشدم

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

این گوشی یه پلیر عالیه
    4 گیگ هارد
    صدای محشر در ایرفون
    ال سی دی تاچ اسکرین و با کیفیتی فوق العاده
    سیمبین
    و .....
    شوالیه و ارباب واکمن هاست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

دیشب میخواستم دبلیو950 خودم رو با 850 عوض کنم به خاطر صدای اسپیکر ضعیفش متوجه شدم صدای 850 بیشتر هستش اما به اندازه 550 نیست.
    چرا شرکت سونی اینطوریه؟ به جای اینکه پیشرفت کنه پس رفت میکنه؟

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

دیشب میخواستم دبلیو950 خودم رو با 850 عوض کنم به خاطر صدای اسپیکر ضعیفش متوجه شدم صدای 850 بیشتر هستش اما به اندازه 550 نیست.
    چرا شرکت سونی اینطوریه؟ به جای اینکه پیشرفت کنه پس رفت میکنه؟
    شما پیشرفت رو تو بلندی صدا میدونی ؟! سونی نیازی نداره بیخودی صدایه زنگاشو بالا ببره ! اگه صدایه بلند میخوای میتونی یه ضبط چن هزار وات بگیری !
    اصولا اکثر مردم دنیا واسشون بلند بودن صدا مهم نیس... کیفیتش مهمه ... !
    شاید ندونی ولی اینو بگم که خود شرکت سامسونگ رو خیلی از گوشیاش فقط از یه اسپیکر استفاده میکنه هم برای پخش آهنگ هم مکالمه ...! و معمولا صدای اسپیکراشم پایینه !
    خود سونی هم همه نوع گوشی با همه نوع بلندی صدا زده ! منتها مساله یی که مهمه اسپیکر موبایل به درد کسایی که میخوان باهاش کل کل کنن نمیخوره ! چون یه اسپیکر 4-10 وات شایدم یه کم بیشتر و کمتر نمیتونه کسی رو که دنبال صدایه بلنده راضی کنه !
    ضمن اینکه بلندی صدای تقریبا همه گوشی های واکمن تو هدفون و اسپیکر مناسب و خوبه کیفیتشونم که نیاز به تعریف نداره !
    خود من w810 دارم ! به نظرم بلندی صدای اسپیکرش کاملا مناسبه( با اینکه کمترین صدا رو تو سری w داره) !
    به هر حال اگه دنبال کمیت صدا ( اونم تو اسپیکر ) هستین بهتره دنبال گوشی های نوکیا باشی ! همین N70 صداش از خیلی گوشی های سونی بلندتره ! ولی تو کیفیت هیچ حرفی واسه گفتن نداره ...!
    Last edited by Nabakhshoode; 30-05-2007 at 09:57.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

شما پیشرفت رو تو بلندی صدا میدونی ؟! سونی نیازی نداره بیخودی صدایه زنگاشو بالا ببره ! اگه صدایه بلند میخوای میتونی یه ضبط چن هزار وات بگیری !
    اصولا اکثر مردم دنیا واسشون بلند بودن صدا مهم نیس... کیفیتش مهمه ... !
    شاید ندونی ولی اینو بگم که خود شرکت سامسونگ رو خیلی از گوشیاش فقط از یه اسپیکر استفاده میکنه هم برای پخش آهنگ هم مکالمه ...! و معمولا صدای اسپیکراشم پایینه !
    خود سونی هم همه نوع گوشی با همه نوع بلندی صدا زده ! منتها مساله یی که مهمه اسپیکر موبایل به درد کسایی که میخوان باهاش کل کل کنن نمیخوره ! چون یه اسپیکر 4-10 وات شایدم یه کم بیشتر و کمتر نمیتونه کسی رو که دنبال صدایه بلنده راضی کنه !
    ضمن اینکه بلندی صدای تقریبا همه گوشی های واکمن تو هدفون و اسپیکر مناسب و خوبه کیفیتشونم که نیاز به تعریف نداره !
    خود من w810 دارم ! به نظرم بلندی صدای اسپیکرش کاملا مناسبه( با اینکه کمترین صدا رو تو سری w داره) !
    به هر حال اگه دنبال کمیت صدا ( اونم تو اسپیکر ) هستین بهتره دنبال گوشی های نوکیا باشی ! همین N70 صداش از خیلی گوشی های سونی بلندتره ! ولی تو کیفیت هیچ حرفی واسه گفتن نداره ...!
    کاملآ درست گفتی
    دمت گرم
    ختم کلوم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

گوشیم رو عوض نکردم چون کلاس 950 به مراتب بهتر بود و تفاوت چشمیگیری نداشت.
    نه والله من آدمی نیستم که صدای گوشی ام رو زیاد کنم توی خیابون ول بگردم . از 950 فوق العاده راضی هستم گوشی خوش دستی ولی اگه یه دوربین داشت دیگه ابر گوشی می شد.
    مثلا من از دیرو زتا به حال چندین تماس رو از دست دادم چون صدا رو نشنیدم .اگه آهنگی دارید که صداش بلنده برام بذارید که حداقل اونجوری جبران بشه ولی خداییش 950 گوشی هستشااااااااااااااااااااا اا

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

کار خوبی کردی
    میتونی با یه سری نرم افزار (مثل جت اودیو) آهنگ زنگت رو باهاش پخش کنی و از همون برنامه در حال خوندن آهنگ گزینه رکوردینگ رو انتخاب کنی و بعد استریو میکس و بعد ولوم رو یه ذره بالا ببری و آهنگت رو پخش و ظبط کنی

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

صلاحیت نظر سنجی زیر سواله چون خیلی از مدلا مخصوصا 550 که یکی از بهترین صدا ها رو داره توش منظور نشده .

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

صلاحیت نظر سنجی زیر سواله چون خیلی از مدلا مخصوصا 550 که یکی از بهترین صدا ها رو داره توش منظور نشده .
    به نظر من خیلی هم مناسبه. بگو چرا ؟ پ
    این که 550 بلندترین صدا رو داره واسه همه روشنه. اگرم روشن نیست حالا من روشنش میکنم
    آخه کی میره یه گوشی بخره که فقط صداش بلند باشه تازه رم خور هم نیستش
    قطعا خیلی ها هستن که بین این چند تا مدل گیرن. و میخوان یکی از این چهار تا رو بخرن.
    من نظرم اینه که دبلیو 850 و 900 صدای خوبی داره .البته از نظر بلندی.
    والله در کیفیت هیش کس حریف دبلیو 950 نخواهد شددددددددددددددد.
    .
    Last edited by zimka_14162; 12-06-2007 at 09:52.

در آغاز فعالیت lax18_68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

فقط w550i خارو مادر گوشیه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •