موسي جان براي شما پيغام خصوصي زدم
=========================
ديگر دوستان كسي سيستم پيشنهادي با قيمت 900 هزار تومن در نظر نداره ؟
موسي جان براي شما پيغام خصوصي زدم
=========================
ديگر دوستان كسي سيستم پيشنهادي با قيمت 900 هزار تومن در نظر نداره ؟
برا کسانی که اهل اور هستند
cpu :intel core2 e4300
mainboard:asus p5b
ram: 1gb ocz pc800
hdd:wd 250 sata2
vga: nvidia 8600gt xfx
dvdrom :asus 16x
dvdrw: asus 1608
modem :creative
monitor: lg FLATRONez 730pu
case: elegance 2201 s
keyboard: farassoo 8800
speaker: creative sbs
power :green 500watt
920 تومن
در مورد مین
فک میکنم بگی که بایو استار
من آشنایی ندارم با این برند
ولی موافقم که با قیمت کم کارایی خوبی میده
یه چند مدل با قیمت به من معرفی کن.
actros جان راستش به نظر من اگه با حساب عملکرد استوک سیستم ببندیم بهتره تا بر حسب پتانسیل اورکلاک
چون اونایی که اهل اور هستن به هر حال یه بک گراند نسبتا خوبی از دانش سخت افزار دارن و شایدبه همچین تاپیکی
نیاز زیادی نداشته باشن.و درواقع بیشتر کسایی که ازاین تاپیک قراره استفاده ببرن حتی نمی دونن اور کلاک به چی میگن
به خاطر همین من خودم سعی کردم بیشتر به عملکرد سیستم از این نظر توجه بکنم.تا نظر بقیه دوستان چی باشه
راستی نظر ندادین که با اصلاحیه گابانا موافقین یا نه؟(یعنی این سیستم رو یه سیستم آفیس با یه مانیتور LCD ببندیم
بهتره یا پول LCD رو بذاریم رو کارت گرافیک و کلا عملکرد سیستم رو برای گیمینگ تقویت کنیم؟
به نظر من باید از lcd صرف نظر کرد و پولشو گزاشت رو قطعات دیگه
كاملا تاييد ميشه چون پيشنهاد سيستم براي اوركلاكر ها خيلي معنا نداره.به نظر من اگه با حساب عملکرد استوک سیستم ببندیم بهتره تا بر حسب پتانسیل اورکلاک
بنظر من بايد فاكتور كاربري رو هم غير از قيمت در نظر بگيريم. من اگه براي خودم با 900 بخوام سيستم بگيرم يه گرافيك معمولي ميگيرم (مثلا 7600gs) و با توجه به اينكه اور نميكنم پولشو ميذارم رو cpu مثلا Athlon 5600 و يا بجاي خريد LCD مموري رو افزايش ميدم چون از سيستم توان محاسباتي بالا مي خوام. حالا يكي كه گيمر هست با همين هزينه كاراي بهتري ميتونه بكنه بنا به نيازش.یعنی این سیستم رو یه سیستم آفیس با یه مانیتور LCD ببندیم
بهتره یا پول LCD رو بذاریم رو کارت گرافیک و کلا عملکرد سیستم رو برای گیمینگ تقویت کنیم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)