به نظر من هم فکر کنم پاور سوخته چون برای خودم یک بار سوخت
بعید می دونم از سی پی یو باشه .. که اگه باشه خرجت بیشتر این خواهد بود
به نظر من هم فکر کنم پاور سوخته چون برای خودم یک بار سوخت
بعید می دونم از سی پی یو باشه .. که اگه باشه خرجت بیشتر این خواهد بود
Last edited by persian365; 30-05-2007 at 10:11. دليل: تایپ
چه جالب!
روش رو هم می گفتی بد نبود
به نظرم روش بهنازی رو همون اول باید امتحان میکرد آخه الان دیگه بویی نمیده که...!!!
راهنمایی اون آقا (یا خانم) تعمیر کار درست بود
ممکنه علت سوخته شدن آی سی رگولاتور یا دیود های رکتیفایر یا فیوز باشه ..
اگه بتونی تشخیص بدی خرجت کمتره
خیلی بعید به نظر می رسه که سی پی یو سوخته باشه .. مگر اینکه تو آورکلاک ولتاژ بوده باشه ... و از نظر خنک سازی روش کار نشده باشه
![]()
Last edited by Doyenfery; 30-05-2007 at 15:02.
تست Power همه جا رایگان هست .
اما ببر جای درست حسابی چون میدی بشون سیستمو یکاره بت می گه main board سوزوندی و وقتی اینو گفت یاد حرف من بیفت که 1 روده راست تو شکمشون نیست .
به احتمال 90% به دلیل نوسان برق Power سیستمت سوخته با 10-11 تومن می تونی بخریش و اگه خودت بلد نیستی باید بدی واست نصبش کنن که میشه حدود 15 تومن همش رو هم .
نکته : ببرش جای مطمئن و دفترچه main board ات رو هم با خودت ببر که این چیپست ها رو درست نصب کنن واست وگرنه میبری خونه میبینی با دکمه ریست روشن میشه و با دکمه Power ریست میشه .
موفق باشی ...
بابا چه چیزایی میگین این بنده خدا اگه می تونست باز کنه و چک کنه با فیوز که نمیومد مشکلش رو از ما بپرسه چون بی شک خودش می فهمید .دوست عزیزی سلام
من تعمیر کار هستم و پیشنهاد میکنم اگه از پاور بود , اونو باز کنی و فیوز اونو چک کنی و در مرحله بعدی مدار
رو نگاه کنی که کدام قسمت سوختگی داره و یا سیاه شده و اونو به تعمیرگاه لوازم الکترونیک ببری که قطعه سوخته
رو برات عوض کنه , که در این حالت زیر 1000 تومن خرج داره . موفق باشی
مگه غذاس آخه ؟می تونی با بو کردن پاور متوجه بشی که سوخته یا نه.
درسته که ممکنه در بعضی موارد سوختگی با دود و بو و حتی صدا همراه باشه اما به هیچ عنوان همومیت نداره .
تازه این بنده خدا خودش گفت که بو هم اومده دیگه چیو بو کنه ؟
همیشگی بو میده مگه ؟
نمی دونم والا ... آدم می مونه تو بعضی چیزا .
خوب ایشون هم نظرشونو گفتند ، لطف کنید دیگه بهش چیزی نگید ممکنه ناراحت بشه و ....![]()
ایشون این تاپیک رو زدن که نظرات بقیه رو در مورد مشکل کامپیوترشون بدونن و من و بقیه دوستان
نظراتمون رو نوشتیم و اینو بگم که همونطور که بهنازی گفتن با بو کردن میشه فهمید که وسیله ای قطعه سوخته
داره یا نه , و این بو هم تا چند روز میمونه . خود من هم مغازه تعمیرگاه لوازم الکترونیک دارم و بارها پیش اومده که
وسیله ای مثل تلفن برق خورده رو برای تعمیر برام آوردن که بوی سوختگی خواصی میده که مربوط به سوختگیهای
قطعات الکترونیک هست , و در ضمن به نظر من بیشتر دوستانی که کامپیوتر دارند تا حدودی با باز کردن کیس آشنا
هستند و باز کردن پاور هم مایش 4 تا پیچه و به نظر من هم کار راحتیه و هم از نظر پولی به نفع ایشون هست .
Last edited by ahsanx; 31-05-2007 at 05:09.
البته اگه پاور گارانتی داشته باشه ، اگه باز کنین گارانتیش باطل میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)