حاجی برو بابک تیغه...
كاملا مشخصه چي مي خونن !
تقريبا مي فهمم چي مي گن ...
نه هيچي نمي فهمم ريتم آهنگشو گوش مي دم !
يكي از آهنگهاي هيچ كسو بگيد تا بنويسم ( كامل مشخص كن كدومو ميخوايي )
من کلا هیچکس گوش نمیدم . شما خود آهنگ رو بزارید من تکستش رو اینجا مینویسم .
خوبه ؟
ببنيد من خودم رو هيچ كدومشون تعصب ندارم ! پس نريد مثلا بگيد فلان خواننده اينجوريه از اين حرفا يه چيز كلي دارم مي گم ... به هر حال يكي بياد تكست آهنگ بازم كلان ! هيچكس هست كه فيت با يكي ديگه اونو بذاره من تيكه دومش اصلا نمي فهمم چي مي خونه !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
گفتم که آهنگ barpa از هیچکس و اگه تونستین قسمت انگلیسیه vatan parast رو بزارید!
البته لازم به ذکره که در برابر رپ های Gangsta قدیمی (15 سال پیش) آمریکا هیچ نیستن.
برین آهنگ های 2PAC یا Biggie و یا خیلی های دیگه رو گوش کنین حال می کنین.
خدا بیامرزدشون و خدا لعنت کنه کسی که اونا رو کشت.
منم با اینکه بعضی و قتها بعضی قسمتاشو نمیفهمم ولی انگار این سئوال یذره مشکوک و هدفدار بود نظر شما ها چیه رو نمیدونم
انصافا این رپ چی داره که شما گوش میدین؟
چيش مشكوكه به هر حال ما بايد بفهميم چي داريم گوش مي ديم يا نه !؟ اگه قرار نيست بفهميم پس واسه چي گوش مي ديم !منم با اینکه بعضی و قتها بعضی قسمتاشو نمیفهمم ولی انگار این سئوال یذره مشکوک و هدفدار بود نظر شما ها چیه رو نمیدونم
يه دوستي دارم اون معتقده كه اين ريتم موزيك هاي رپه كه آدم رو مي گيره نه چيزي كه مي خونن ولي خدايي بعضي از آهنگ هاش بد آدم رو تو فكر مي ببره ... لازم به ذكره موزيك هايي كه توش همش فحشه رو من خودم هم قبول ندارم و گوش نمي كنم اكثرا تصور همه از موزيك رپ فارسي همين فحش هاست واسه همين خيلي ها ردش مي كنن....انصافا این رپ چی داره که شما گوش میدین؟
موفق و پيروز باشيد
جاويد
من خودم شخصا رپر های خارجی زبان رو دوست دارم چون متن گفته هاشون معلومه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)