تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: مشکل باطری W810

پروفشنال doyenboof's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

باسلام شارژ باتري گوشي شما w810 در يك ساعت پخش mp3 چند در صد خالي ميشود. يا اگر صددرصد پر باشد. چند ساعت شما مي توانيد mp3گوش بدهيد؟ با احترام وتشكر
    سلام
    در حدود 30 : 2 تا 3 ساعت بس به بلندی صدا فرق میکونه(با اسپیکر گوشی)
    واکمن تا 10 ساعت هم جواب میده به راحتی
    Last edited by doyenboof; 29-05-2007 at 21:48.

داره خودمونی میشه LuxeTech's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    The Virtual World

10

بردم گارانتی، گفتن گوشی مشکل نداره و اشکال از باتریه. میدونستم اشتباه میکنن ولی رفتم باتری اصلشو خریدم 30 تومن و هنوز همون مشکل رو داره. دوباره دادم گارانتی تا تستش کنن. گفتن چند روز باید پیششون باشه. فکر میکنم میدونن گوشی ایراد داره ولی نمیخان قبول کنن و درستش کنن.

اگه درست نشه چی کار کنم؟ به این تعمیرکارای بیرون هم نمیشه اعتماد کرد. کجا بدم درستش کنن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    اورمیه

پيش فرض

باسلام شارژ باتري گوشي شما w810 در يك ساعت پخش mp3 چند در صد خالي ميشود. يا اگر صددرصد پر باشد. چند ساعت شما مي توانيد mp3گوش بدهيد؟ با احترام وتشكر
    والا دوست عزیز من بخاطر این سوال شما گوشی خودمو تست کردم و تو هندزفری و باصدای 2 تا مونده به آخر
    1.5 ساعت به موسیقی گوشی دادم و درست 6 درصد از باتری کم شد حالا خودت حسابشو برو دیگه .

آخر فروم باز godsmak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پایتخت جهان

پيش فرض

گارانتی گوشی من نوینه. تلفنی که جواب نمیدن. ببرمش پیششون یا بدم یه جای دیگه بازش کنن؟ چقدر خرج داره؟
    از من میشنوی نوین نبر که سرت کلاه میره.
    شدیدا آدم های کلاه برداری هستند. من گوشیم چشمکی شده بود بردم گفت یا آیسی فلشش سوخته باید عوض بشه که 50000 خرج داره و یا با فلش خالی درست میشه که اونم 25000 خرج داره. تازه 2 ماه هم از گارانتیش نگذشته بود. منم بردم علائدین با 5000 فلش کردم و درست شد.

پروفشنال doyenboof's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بردم گارانتی، گفتن گوشی مشکل نداره و اشکال از باتریه. میدونستم اشتباه میکنن ولی رفتم باتری اصلشو خریدم 30 تومن و هنوز همون مشکل رو داره. دوباره دادم گارانتی تا تستش کنن. گفتن چند روز باید پیششون باشه. فکر میکنم میدونن گوشی ایراد داره ولی نمیخان قبول کنن و درستش کنن.

اگه درست نشه چی کار کنم؟ به این تعمیرکارای بیرون هم نمیشه اعتماد کرد. کجا بدم درستش کنن؟
    سلام
    دوست من اگر گوشی یک مشکل کوچک (قابل تعمیر نباشد)گارانتی وظیفه دارد آن را برای شما با یک دستگاه جدید عوض کند.
    خودتو ناراحت نکن درست میشه .
    شاید 1 یک نو بهت بدن

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •