تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 28

نام تاپيک: بین w810 و N70 وN72 کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

n70
    به نظر من بهتره
    صداشم خوبه

آخر فروم باز Hidden-H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

سری ان هنگ می کنه
    اریکسون بهتره.

آخر فروم باز shazdeh23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Capital Of History Of Iran

پيش فرض

من الان w810 دارم میخوام بین سه گوشی N70 , N72 , W810 یکی رو انتخاب کنم
    چون دیگه از لحاظ قبول کردن برنامه w810 اعصابمو خورد کرده و فقط جاوا ساپورت میکنه و صداش هم کمه
    دوست عزیز هر کجا که اسم Nokia آمد شک نکن و برو به طرفش. یقین داشته باش که ضرر نمیکنی..
    سری W سونی ایکسون بیشتر به درد دخترها میخوره و Design این گوشی دخترانست.
    در ضمن خیلی هم جواد شده....
    به نظر من N70 الان گزینه ی خیلی خوبی واسه خریده

آخر فروم باز jak_1300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

من اگه بخوام يوني اريكسون بخرم فقط مدله پي 990 آي رو ميخرم نوكيا هم كه قربونش برم همشون رديفن اين كه ميگه هنگ ميكنه همش چرته فقط نوكيا حرف نداره بخدا
    ولي سوني اريكسون ميخواي بخري همون مدلي كه گفتم بگير (p990i) گوشيه كامليه
    و دوسته من به شخصه اگه گوشي بخوام بخرم برام مهم نيست كه گوشي جواد شده يا نشده چون ميخوام استفاده كنم ازش وديگه برام مهم نيست كه گوشيه من رو كي داره كي نداره و من بشخصه گوشيي كه ميگيرم ديگه عوضش نميكنم يك گوشيه خو.ب بايد آنتن دهيه خوبي داشته باشه همين و همين ديگه اينكه ام پي تري پلاير داره يا دوربين داره به نظرم نميشه رو اون حساب بري گوشي بخري من سوني اريكسون دبليو 810 آي دارم هنوزم كه هنوزه قيمتش 260 تومانه ولي من بازم ارزونتر خريدم از قشم البته و صداش اصلا بلند نيست صداش رو با گوشيه دادشم كه P990iداره مقايسه كردم همون بود توفيقي نداشت و در كل شما اگه خواستي بگيري سوني اريكسون فقط P990iبگير چون الحق گوشيه كامليه ولي غير از اون چيزه ديگه اي نگير از سري سوني اريكسون ها سعي كن نوكيا بگيري انشالله هرچي كه بخواي همون بشه باز هم ميگم يا P990i بخر يا نوكيا وكاري هم به اين نداشته باش كه جواد شده يا مرتضي شده ببين هر چي كه دلت ميگه همون رو بخر كاري به حرفه ديگران نداشته باش باز هم پر س و جو كن باي

اگه نباشه جاش خالی می مونه rasoul_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

نوکیا ان70 و ان 72 هر دو خیلی خوبن اما ان 72 به نظرم بهتره
    فرقشون اینه که ان 72 دوربین دوم نداره (که تو ایران هیچ استفاده ای هم نداره) ، صداش باکیفیت تر و بلند تره ، گوشی باریک تر و زیبا تریه

سونی اریکسون از نظر سخت افزاری ارجهیت داره ولی هیچ امکانات نرم افزاری نداره و حتی نمیتونی واسه اسمسات قفل بذاری یا خیلی کارایی که میتونی با نوکیا انجام بدی با این گوشیها نمیشه
    فقط دوربین خوبی داره ، همین ، حتی صداش هم به نوکیا نمیرسه

پروفشنال ali_chenger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ناکجاآباد

پيش فرض

n70
    به نظر من بهتره
    صداشم خوبه
    n70 بلندی صدای آنچنانی نداره کیفیت صداش هم دیگه واقعا بده

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ناکجاآباد

پيش فرض

من اگه بخوام يوني اريكسون بخرم فقط مدله پي 990 آي رو ميخرم نوكيا هم كه قربونش برم همشون رديفن اين كه ميگه هنگ ميكنه همش چرته فقط نوكيا حرف نداره بخدا
    ولي سوني اريكسون ميخواي بخري همون مدلي كه گفتم بگير (p990i) گوشيه كامليه
    و دوسته من به شخصه اگه گوشي بخوام بخرم برام مهم نيست كه گوشي جواد شده يا نشده چون ميخوام استفاده كنم ازش وديگه برام مهم نيست كه گوشيه من رو كي داره كي نداره و من بشخصه گوشيي كه ميگيرم ديگه عوضش نميكنم يك گوشيه خو.ب بايد آنتن دهيه خوبي داشته باشه همين و همين ديگه اينكه ام پي تري پلاير داره يا دوربين داره به نظرم نميشه رو اون حساب بري گوشي بخري من سوني اريكسون دبليو 810 آي دارم هنوزم كه هنوزه قيمتش 260 تومانه ولي من بازم ارزونتر خريدم از قشم البته و صداش اصلا بلند نيست صداش رو با گوشيه دادشم كه P990iداره مقايسه كردم همون بود توفيقي نداشت و در كل شما اگه خواستي بگيري سوني اريكسون فقط P990iبگير چون الحق گوشيه كامليه ولي غير از اون چيزه ديگه اي نگير از سري سوني اريكسون ها سعي كن نوكيا بگيري انشالله هرچي كه بخواي همون بشه باز هم ميگم يا P990i بخر يا نوكيا وكاري هم به اين نداشته باش كه جواد شده يا مرتضي شده ببين هر چي كه دلت ميگه همون رو بخر كاري به حرفه ديگران نداشته باش باز هم پر س و جو كن باي
    w810 ضعیفترین صدا را تو سری w داره ولی بازم از ان70 سرتره ان72 را نمیدونم چون باهاش کار نکردم با نظر دوستمون درباره ی پی990 موافقم الان افت قیمت شدیدی داشته و به نظر من از این 3 تا گوشی که میخوای بگیری بهتره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوست عزیز من w810 دارم و بدبختم کرده از بس که خراب میشه نظرم اینکه نوکیا بخری

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

کدوم بی شعور میگه دبل 810 صدا و دوربینش بهتر از ان 70 هست..من خودم امتحان کرد اصلا اینطور نیست تازه کا هفتصد وپنجاه خیلی هم سر تر از دبل 810 هست

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ناکجاآباد

پيش فرض

کدوم بی شعور میگه دبل 810 صدا و دوربینش بهتر از ان 70 هست..من خودم امتحان کرد اصلا اینطور نیست تازه کا هفتصد وپنجاه خیلی هم سر تر از دبل 810 هست
    واقعا برات متاسفم که اصلا ادب نداری دوستان درباره ی من و تو قضاوت کنند تا بفهمن کی بیشعوره دوربین ان70 اتوفوکوس نداره ولی w810 اتوفوکوس داره
    سایز عکس ان 70 (1مگاپیکسله) ولی 810 (2مگاپیکسله)
    w810 یک فلش خوب داره ولی ان70 یک فلش آشغال داره در ضمن فلش w810 در موقع فیلمبرداری هم میشه ازش استفاده کرد ولی ان70 نمیشه پس عکاسی در شب 810 هم بهتره
    تنها برتری ان70 فیلم برداری در روزه که 810 ضعیفتره پس نتیجه میگیریم دوربین 810 بهتره
    در مورد صدا در هندزفری که ان70 اصلا به گرد پای 810 هم نمیرسه مخصوصا با سیستم مگا باسش که واقعا عالیه
    در اسپیکر ازنظر کیفیت صدا که مشخصه 810 بهتره ودر بلندی هم با دستکاری اکولایزر صدا از ان 70 بیشتر میشه
    دوربین کا750 و 810 یکسانه و در یک مورد 810 بهتر از کا 750 هست در عکاسی وقتی عکس را میذاری روی بزرگترین سایز کا750 قابلیت زوم نداره ولی 810 قابلیت زوم داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •