بستگی به زمانی که هر روز برنامه نویس پاش بزاره و سرعت کارش داره.
من خودم همچین چیزی رو تو 20 تا 50 ساعت کار میتونم تموم کنم.
بستگی به زمانی که هر روز برنامه نویس پاش بزاره و سرعت کارش داره.
من خودم همچین چیزی رو تو 20 تا 50 ساعت کار میتونم تموم کنم.
مطمئنی؟!
اگه بخواد سایتت یکم طراحیش خوب باشه باید بیشتر از اینا طول بکشه.
واسه یه همچین کاری فک کنم باید سه چار ماهه قرارداد ببندی.
البته اینی که میگی طراحیشو خودتون انجام دادین کمتر. مثلاً حداکثر سه ماه.
(چون سایت یه جوریه که هرچی بیشتر روش وقت بذاری قشنگتر میشه)
آره ، مطمئن هستم.
من خودم همچین کاری رو میتونم تا حداکثر 50 ساعت کار تموم کنم.
البته فقط برنامه نویسی شو. کارای گرافیکی که اصلا بلد نیستم ، طراحی صفحه با Html هم خیلی سریع نمیتونم دربیارم. راستش یه طرح ساده خیلی به دلم نمیچسبه و ...
این کاری که ایشون میخواد کاری نداره ، فقط باید یه خورده مسلط باشی تا چند خط کد بنویسی و چند جا کپی کنی.
( منظورم همون ریختن و خوندن داده رو دیتابیس هست. ) ، بعدش باید براش تعریف کنی که با خطا ها چکار کنه و همین جور چیزا.
دیگه خیلی وقت بخواد برای من 60 ساعت هست. نه بیشتر.
اگه با 50 یا 60 ساعت کار این پروژه را انجام بدی اونوقت باید تا دو سه ماه مرتب خطاهایی که کشف میشه رو درست کنی
ازتون ممنونم.
من هنوز با کسی به عنوان برنامه نویس قرارداد نبسنم اگه باز هم کسی قیمتی می دونه بگه.
منم فکر می کنم 50-60 ساعت واقعا کم باشه.
اگه موقع سانوشتن کد ها حواست رو جمع کنی احتمال هر خطایی رو میتونی بدی.اگه با 50 یا 60 ساعت کار این پروژه را انجام بدی اونوقت باید تا دو سه ماه مرتب خطاهایی که کشف میشه رو درست کنی
در ضمن ، میتونی مثلا با یه ماه گارانتی بدی! تا اگه باگی پیدا شد برطرفش کنی.
قیمت همینه. حدود 1 تا 1.5 میلیون.ازتون ممنونم.
من هنوز با کسی به عنوان برنامه نویس قرارداد نبسنم اگه باز هم کسی قیمتی می دونه بگه.
منم فکر می کنم 50-60 ساعت واقعا کم باشه.
البته این رو هم بگم که توافقی هست. ممکنه پایینتر یا بالاتر هم بره.
Last edited by my friend; 01-06-2007 at 07:46.
my friend aziz man to fars news kar mikardam hamchin kheili vaght ham hast developer hastam vali in chizi ke in mikhad gheymatesho dorost gofty vali man hamchin chizio 1 mah vasash vaght gereftam albat koli pichondam vali ye meghdar dardesar dare :d doosteh aziz gheymat to hamin mayeh hast ke dashemon goft
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)