ان73 و ان93 هر دو گوشي زياد جالب تو سري ان نيستن اينجوري بهت بگم كه خرابي زياد مي ده. حالا هر كي هرچي مي خواد بگه بگه چون هيشكي نمي گه ماست من ترشه
ان73 و ان93 هر دو گوشي زياد جالب تو سري ان نيستن اينجوري بهت بگم كه خرابي زياد مي ده. حالا هر كي هرچي مي خواد بگه بگه چون هيشكي نمي گه ماست من ترشه
بهتر بود می گفتی گوشی های نوکیا اصلا خوب نیستند!!(چونکه فعلا n73 جزه یکی از بهترین گوشی هاست).
بهتره بحث دعوای سونی اریکسون و نوکیا بازهم پیش نگیره.(آخه دیگه تکراری شده) ولی بازهم از نظرت ممنون.(نظر هرکی برای خودش محترمه)
Last edited by raheman; 29-05-2007 at 15:13.
راستی، من با هر برنامه ای که امتحان می کنم مینویسه display color :16777216 یعنی n73 me هم 16M هست، می خواستم بدونم مال شما هم اینو می نویسه؟
Last edited by raheman; 29-05-2007 at 23:27.
ببين 72 پسته شما هنوز تازه كاري و اول راهي بعدا كه مثل ما يه چند سالي رفتي تو اين كار و اينترنت مصرف كردي بعد بيا نظر بده ... آمده مي گه بحث سوني اريسكسون ونوكيا رو پيش نكش... اون زمان كه ما بحث مي كرديم شما هنوز نبودي فعلا هم بي زحمت نباش
ان73 به خاطر امكاناتش شده بهترين نه به خاطر صفحه كليد ذاغارتش و قد ديلاقش
سلام دوست خوبم حال شما خوبی؟ از نظرات کاملا درستت ممنونخدایی N73 اخره گوشیه هر کی داره راضیه تو چرا خودتو ناراحت میکنی بی خیال بابا حالا میدی یه عکس با N73 بندازیم؟
![]()
شما که اینکاره اید حداقل تو دو پست ،حرف خودتونو نقض نمی کردید!!!
کسی نبود جواب سواله منو بده؟![]()
نمی دونستم که تعداد پستهای بیشتر نشون دهنده مهارت بیشتر هستش!
Last edited by raheman; 11-06-2007 at 01:46.
N73 شما Display Color رو چند میزنه؟
ماله من 16M هستش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)