تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 47

نام تاپيک: فقدان پورت کافی در منطقه مخابراتی استقلال جهت واگذاری Adsl

اگه نباشه جاش خالی می مونه saragol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها يه فكر بكنيد بايد چيكار بكنيم
    من ميگم بيا دكل مخابرات رو بياريمش پائين

خارج از شوخي بايد يه جاي باشه كه شكايت بكنيم اينجوري كه نميشه الان تو شهرستان ها بطور كامل از اي دي اس ال استفاده ميكنه ما كه تو پايتخت هستيم نميتونيم استفاده كنيم
    به کجا شکایت کنیم؟ به مخابرات ؟

شما تاپیک ایرانسل و میخونی؟ ببین اونجا چه مشکلاتی هست و رسیدگی هم نمیشه !

اگه راه حل درست و جامع پیدا بشه ، من موافقم

حـــــرفـه ای Jalal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران و حومه

پيش فرض

خوب خونتونو عوض کنین

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حتماً

بهترین پیشنهاد برای پاک کردن صورت مسئله بود، مرسی !

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

1

کسی به داد ما نمیرسه ؟!؟

دلیلی، حرفی، حدیثی، چیزی؟

اینجا هیچ کس تو منطقه ما نیست ؟

ما تو مریخ نیستیم به خدا، زمینی هستیم !

اگه نباشه جاش خالی می مونه ajjdesa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

منطقه تهرانسر هم با این همه متقاضی هنوز هیچ شرکتی Adsl نمی ده با پیش شماره 4452 در صورتی که سید اباد که اصلا جزو تهران نیست را شنیدم Adsl میدن
    بارها تو سایت داتک پرسیدم که کی بلخره ADSL میدن از پارسال تا حالا وعده سر خرمن میدن هی میگن ماه دیگه ماه دیگه اخرین بار گفتن 3 ماه اول سال که بزودی اونم تموم میشه اما هنوز خبری نیست
    کسی خبری چیزی داره بگه ما هم بدونیم

داره خودمونی میشه saman100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

واقعان شرم آوره ولی شک نداشته باشید که هر چی هست برمیگرده به مخابرات چون برای ما هم که در کرج هستیم همین طور بود ،ولی الان بیشتر از 2 ساله که راه افتاده و برای بعضی مناطق این زمان به 4 سال هم میرسد. تنها راهشم اینه که مثل ما پاشید برید مخابراتو رو سرشون خراب کنید ما رفتیم با خود رییس مخابرات منطقمون صحبت کردیم و قول داد که اگه شرکتا بیان و اعلام کنن اون مشکلی نداره از طرفی زنگ میزدیم به شرکتا میگفتن که مخابرات اقدام نمیکنه خلاصه اینقدر رفتیم و اومدیم که اصلان اومدن زمینا رو کندن کابل برگردون کردن بعد همه کابلای مسی رو کندن جاش کابلای جدید گذاشتن این صندوقای پستم عوض کردن ،البته ما که از این چیزا سر در نمیاریم ولی دیدیم که یه 6 ماهی کار کردن .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

4 سلام

من الان نزدیک 5 ماهه wireless دارم چون الان در منطقه 3 شاتل 128 رو می ده 24000 تومن.6% عو ارض هم می گیره می شه 30000 تومن.ماهی 3000 تومن هم آبونمان مخابرات می شه 33000 تومن که باید 50000 تومن هم مودم بگیرین.10000 تومن هزینه نصب تازه اگه تلفن قطع باشه اینترنت قطع می شه.باید به مخابرات خوش حسابی کنین.ترافیکم که داره.من نمی دونم ولی احساسم اینه که وایرلس ماهی 41000 تومن بدون قطعی و ارتباط با تلفن و بدون ترافیک باسرعت 128 الان تو منطقه جردن و منطقه 3 بدک نیست.

پروفشنال syamak790's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

من الان نزدیک 5 ماهه wireless دارم چون الان در منطقه 3 شاتل 128 رو می ده 24000 تومن.6% عو ارض هم می گیره می شه 30000 تومن.ماهی 3000 تومن هم آبونمان مخابرات می شه 33000 تومن که باید 50000 تومن هم مودم بگیرین.10000 تومن هزینه نصب تازه اگه تلفن قطع باشه اینترنت قطع می شه.باید به مخابرات خوش حسابی کنین.ترافیکم که داره.من نمی دونم ولی احساسم اینه که وایرلس ماهی 41000 تومن بدون قطعی و ارتباط با تلفن و بدون ترافیک باسرعت 128 الان تو منطقه جردن و منطقه 3 بدک نیست.

سلام
    من تو سايت شاتل از وايرلس چيزي نديدم
    ميشه ادرسش رو بدين؟

اونوقت
    شما با اين قيمت و سرعت چقدر متوسط در ثانيه دانلود دارين؟

ممنون ميشم

داره خودمونی میشه saman100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

برای 128 adsl شاتل شما در کل ماهی 29 هزار تومان میدهید ، و فقط ماه اول پول مودم و هزینه نصب میدهید.

در ضمن وقتی تلفنتون قطع میشه adsl قطع نمیشود دوست من اطلاعات غلط ندهید! چون adsl از کابل تلفن استفاده میکند و مثل دایال آپ از بخشی که برای صحبت با تلفن استفاده میشود برای اینترنت استفاده نمیکند.
    من خودم ای دی اس ال دارم و بارها تلفنمون قطع شده در حالی که هیچ مشکلی برای اینترنتم ایجاد نشده.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای 128 adsl شاتل شما در کل ماهی 29 هزار تومان میدهید ، و فقط ماه اول پول مودم و هزینه نصب میدهید.

در ضمن وقتی تلفنتون قطع میشه adsl قطع نمیشود دوست من اطلاعات غلط ندهید! چون adsl از کابل تلفن استفاده میکند و مثل دایال آپ از بخشی که برای صحبت با تلفن استفاده میشود برای اینترنت استفاده نمیکند.
    من خودم ای دی اس ال دارم و بارها تلفنمون قطع شده در حالی که هیچ مشکلی برای اینترنتم ایجاد نشده.

سامان درست میگه، هزینه نصب و مودم یک بار هستش فقط، چون شما برای مصرف خانگی میگیری، مگه میخوای چیکار کنی که ماهی 41000 بدی؟ همون 29 هم زیاده؛ جاهای دیگه دارن 10 تومن میدن، یعنی همپای Dial-up ، اما اینجا خبری نیست!

مشکل مخابرات منطقه ماست، چون الان شاتل یک سرویس ART LITE راه انداخته که حدود ماهی 13-14 تومن میشه، البته با ترافیک کم ، اما چه فایده؟ ؟ میگه مخابرات منطقه شما تجهیزاتشو نداره و پشتیبانی نمیکنه !

باید یه فکر درست حسابی کنیم، من وقتهای آزادم تو نت هستم، یعنی هم سرگرمی و هم کسب اطلاعات، با این هزینه ها اصلاٌ نمیصرفه !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •