سلام
DataSource چیست ؟؟؟؟ فیلدهایتان از چه نوعی هستند، مثلاً فیلدی با محتویات آرایه بایتی ندارید؟ MappingName جدول و هرستون را تنظیم کرده اید ؟؟؟ حالا اصلاً شما با 2003 کاتر میکنید یا 2005 ؟؟؟
سلام
DataSource چیست ؟؟؟؟ فیلدهایتان از چه نوعی هستند، مثلاً فیلدی با محتویات آرایه بایتی ندارید؟ MappingName جدول و هرستون را تنظیم کرده اید ؟؟؟ حالا اصلاً شما با 2003 کاتر میکنید یا 2005 ؟؟؟
سلام
من با vs.net2003 كار مي كنم datasource هم datasetي است كه توسط adapter پر شده است و فيلد هاي جدول هم از نوع nvarchar در sqlserver 2000 هستند mapping هم درست انجام شده است
اگر براتون امكان داره بگيد مشكل از كجاست و سوال ديگه اينكه اگه از كامپوننتهاي آماده بانك كه تو زبانه data قرار گرفته اند(زمان طراحي) استفاده نكنيم در نتيجه dataset و datagrid ما تا زمان اجرا مقداري نمي گيرند و نمي شود propertyآنها را تنظيم كرد . براي تعريف هدر خاص براي فيلدهاي جدول براي نمايش در datagrid در زمان اجرا و توسط كد چطور بايد اين كار را انجام داد ؟
با تشكر
سلام
من نسخه 2003 را ندارم ولی شاید اگر سورسی برایم ایمیل کنید بتوانم کمک بیشتری کنم ولی اینطوری نمیتوانم کمک کنم! میتوانید فقط بخش مشکل دار را بفرستید.
ولی ببینید خطا در کدام خط واقع میشود، این خطا مربوط به تبدیلات است، مثلاً شاید در بانک null داشته باشید و بخواهید آن را بهInteger و یا حتی String تبدیل کنید، این باعث خطا میشود
![]()
Last edited by _H2_; 19-10-2008 at 03:16. دليل: اصلاح ایمیل
دوباره سلام.
کاری رو که براتون مینویسم رو انجام بدین و نتیجه اش رو خبر بدین.
به properties پروژه تون برین ، وCopy Local رو از Set کنین. (System.Windows.Forms رو انتخاب کنین.)
در حالت پیش فرض False هست.
True کنیدش. عکس زیر رو ببینین :
![]()
سلام
راه حل شما رو متوجه نشدم . من تو property پروژه چنين چيزي ندارم . اصلا تو اين پنجره refrence ها مشخص نيستند كه من windows::formرو انتخاب كنم
اگه براتون امكان داره بيشتر توضيح بدين
با تشكر
اگه امکان داره از property پروژه تون یه عکس برام بذارین.
Last edited by sara_she; 13-06-2007 at 11:53.
نمي دونم عكس رو گرفتيد يا نه
در هر صورت منتظر جواب هستم
آره ، عکس رو دیدم.
متوجه این نبودم که شما از 2003 استفاده میکنین. در حال حاضر به 2003 دسترسی ندارم.
اما خبرش رو به شما میدم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)