تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 28

نام تاپيک: قفل گزاري بروي اتوران سي دي وفايل هاي مهم از ابتدا تا انتها

اگه نباشه جاش خالی می مونه yashar8000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان یه برنامه با وی بی نوشتم که میشه فقط از طریق اتوران به فایل ها دسترسی داشت. حتی با ایزوباستر هم نمی تونه فایل ها را نشان بده. روی فایل اصلیه اتوران هم قفل تلفنی گزاشتم. که فقط روی یک سیستم نصب بشه. هرکس ادعا میکنه می تونه کرکش کنه .پیغام خصوصی بده تا یه سی دی براش بفرستم

تا حالا خیلی روی سی دی ها قفل گذاشتم . می خوام یه قفل طراحی کنم که اورجینال سی دی را چک کنه. ولی نمی دونم چی رو چک کنم که کلون نتونه شبیه سازی کنه

از این قفل تلفنی خیلی راضیم

پیشنهاد بدین تا آموزش های جالبی براتون برای حفاظت کردن از طریق اتوران بهتون بگم

حـــــرفـه ای hakhamanesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    اورجینال کی

پيش فرض

ياشار جان نمونه اين قفل رو كه ايزوباستر هم نتونه ديتا ها رو نشون بده برام بفرستي ممنون ميشم.
    در خصوص آموزش هم كه اگر زحمتش رو بكشي ممنون ميشيم.

پروفشنال mahramasrar2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

ياشار جان فكر نمي كنم اينجا چيز خصوصي خاصي وجود داشته باشد لطف كنيد درخواست پيغام خصوصي نفرمائيد بلكه در صورتي كه لينكي براي استفاده عموم قرار دهيد ممنون مي شويم البته براي تشكر از شما مي توانيد تبليغات سايت يا نرم افزار هاي خود را هم در آن قرار دهيد فكر نمي كنم از نظر همه اشكالي داشته باشد مطلب دوم اينكه در صورت امكان يك اتوران چند كيلوبايتي كم حجم بسازيد ويك پوشه در كنارش وتعدادي فايل كوچك داخل آن سپس قفل گزاري را صورت دهيد وبه صورت يك image فشرده آپلود ولينك گزاري كنيد تا همگان استفاده كنند البته مي توانيد لينك سايت خود را هم ضميمه كنيد با تشكر منتظر اقدامات شما هستيم
    درصورتي كه با اين روند موافق نيستيد لطف كنيد براي من نيز بفرستيد اگرچه تصور مي كنم پيشنهاد من عادلانه بود
    چونكه بروي لينكي كه شما خواهيد گذاشت شايد هزاران نفر كليك كنند ودر سايت هاي بسياري پخش مي شود درحالي كه تعداد معدودي به شما ايميل مي زنند ويا درخواست نرم افزار خواهند كرد

پروفشنال Morteza_SOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

1 به نام خدا

با سلام خدمت دوستان یه برنامه با وی بی نوشتم که میشه فقط از طریق اتوران به فایل ها دسترسی داشت. حتی با ایزوباستر هم نمی تونه فایل ها را نشان بده. روی فایل اصلیه اتوران هم قفل تلفنی گزاشتم. که فقط روی یک سیستم نصب بشه. هرکس ادعا میکنه می تونه کرکش کنه .پیغام خصوصی بده تا یه سی دی براش بفرستم

تا حالا خیلی روی سی دی ها قفل گذاشتم . می خوام یه قفل طراحی کنم که اورجینال سی دی را چک کنه. ولی نمی دونم چی رو چک کنم که کلون نتونه شبیه سازی کنه

با سلام خدمت دوست همیشگی آقا یاشار داداش پس این فایل و آموزش چی شد ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه peyman khatar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    nakoja@bad

پيش فرض

سلام
    بعد از مدت ها غيبت در انجمن ها امدم يه سري بزنم
    يه پروزه كلي براي محافظت از فايل هاي جانبي و اتوران رو دارم كار مي كنم
    تمامي نظرات شما مي تونه در سرسخت تر شدن قفل مي تونه به من كمك كنه ...
    دوستان هر كس هرچيزي كه بلده براي اين نوع قفل ها بگه ...
    ممنون

داره خودمونی میشه DONCARLO's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من به عنوان اولين كسي كه اولين تاپيك قفل شكني رو توي پي سي ورلد زد يعني ZiTaNiX پيشنهاد ميكنم روي قفل CDCOPS كار كنيم
    سي دي هاي داراي اين قفل به راحتي رايت ميشه اما اتوران سي دي اورجينال رو ميخواد.
    حالا سي دي چي رو چك ميكنه كه ميفهمه اورجينال نيست؟
    الان ميگم
    ببينيد
    توي 1 سانتي متر از سي دي ميشه 1 مگ يا 100 مگ اطلاعات ذخيره كرد ( مثلا)
    سي دي كاپس مياد چي كار ميكنه؟
    مياد ميگه كه آقا جون تو ميليمتر اول 10 مگ تو ميلي متر بعدي 5 مگ تو بعدي 20 مگ و الي اخر سي دي رو رايت كن.
    اين برنامه ريزي رو تو اتوران هم ذخيره ميكنه.
    بعد رايت مي كنه و سي دي اورجينال مياد بالا.
    اما وقتي رايت ميشه چون موقع خوندن برنامه ها نميتونن اين حركت رو تشخيص بدن و يكسره سي دي رو ميخونن و رايت ميكنن سي دي ارور ميده.
    روش هاي شكستنش اينه كه يا توي اين داپليكيور هاي 140 ميليوني سكتور به سكتور رايت بشه يا اينكه فايل اتوران كرك بشه كه كرك كردنش كار هر كسي نيست.
    رو اين كار كنيم به نتيجه ميرسيم.
    نمونه اين قفل الان روي سي دي هاي موزشي فتوشاپ 10 پرند موجوده.

داره خودمونی میشه m-alpha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    بندر انزلي

پيش فرض

سلام من از روش شما كاملاً حمايت مي كنم . چون من روش هاي بسياري رو مانند copy killer ، TZ exe ، Tz copy ، Cd protector و تعداد زيادي برنامه ديگه رو امتحان كردم و ديديم كه هيچ كدوم چندان به درد نمي خوره چون هر چند كه سي دي كه ساختم با clone كپي نمي شه يا خيلي سخت كپي مي شه ولي همچنان كندي سي دي و اجرا نشدن در دستگاه هاي مختلف وجود دارد . اما در مورد قفل cdcops هم بگم كه قفل سي دي دهخدا هم از اين نوع است ولي همين طور كه مي دونيد نسخه قفل شكسته اون تو بازار پره . شايد يه راه آسون تر براي كراك اون وجود داشته باشه.

در ضمن لطفاً لينك دانلود و آموزش اين برنامه رو در تاپيك قرار بديد. ( البته از سازنده تاپيك عذر مي خوام كه درباره روش ايشون حرفي نزدم دليل اون هم اينه كه قفل هاي مغناطيسي مشكل اجرا در دستگاه هاي مختلف رو دارند)

در مورد قفل تلفني هم بگم كه كافيه آقا ياشار تو اينترنت يه سرچ كوچيك براي كراك اون بكنه كه ببينه همه قفل هاي تلفني حتي قفل colock هم كه سازندش خيلي بهش افتخار مي كنه كراكش تو اينترنت هست.

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بچه ها فراموش نكنيد كه هدف از ايجاد اين تاپيك قفل گزاري بروي اتوران وفايل هاي مهم است نه كل سي دي !!!
    وعلي الخصوص اتوران كه پس از رايت بالا نيايد

پس لطف كنيد ودر اين رابطه اظهار نظر كنيد

راستي كسي مي دونه كه cdshield كه بروي اتوران قفل ميزاره كرك نياز داره يا نه؟

داره خودمونی میشه DONCARLO's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

بچه ها فراموش نكنيد كه هدف از ايجاد اين تاپيك قفل گزاري بروي اتوران وفايل هاي مهم است نه كل سي دي !!!
    وعلي الخصوص اتوران كه پس از رايت بالا نيايد

پس لطف كنيد ودر اين رابطه اظهار نظر كنيد
    فكر ميكنم اين كار رو CDCops ميكنه
    اتوران بعد از رايت بالا نمياد
    2 نوع داره
    يه نوعش سريال تعريف ميكنه
    يه نوعش بدون سريال كار ميكنه
    بدون سريالش خيلي خفن تره

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

شما cdcops رو داري؟

اگه داري من خريدارم!!!

اما اگه نداري بحث درباره اش بي فايده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •